Πρεμιέρα με το δεξί για τον ΠΑΣ Κόρινθος που τίμησε τον “αρχηγό” Φίλη

0

Με άγριες διαθέσεις ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Μπάρτσα επικρατώντας με 3-0 του Ισθμιακου.

Από το πρώτο λεπτό η ομάδα του Αλέξη Κούγια και των επιχειρηματιών της Κορίνθου έδειξε ποιος είναι το αφεντικό, σκοράροντας τρία γκολ και άλλα δύο που της ακυρώθηκαν για οφσάιντ (οριακά) ενώ είχε και ένα χαμένο πέναλτι.

Μετά τα πρώτα λεπτά του αγώνα που ήταν αναγνωριστικά, σταδιακά οι έμπειροι παίκτες του ΠΑΣ Κόρινθος ανέβασαν ρυθμό κερδίζοντας τις μονομαχίες και περιορίζοντας την ομάδα των Ισθμίων στο μισό γήπεδο, όμως δεν κατάφεραν να μετατρέψουν αυτή τους την υπέροχη σε φάσεις, μιας και ο τερματοφύλακας των αντιπαλων ήταν ο φύλακας-άγγελος της ομάδας του.

Χρειάστηκε μία εντυπωσιακή ενέργεια των παικτών του ΠΑΣ Κόρινθος και τελικά η πολύ όμορφη ενέργεια του Γκούμα για να σπάσει το ρόδι και να διώξει το άγχος από την ομάδα του, που από εκείνο το σημείο και μετά επέβαλε πλήρως το ρυθμό της.

Δείτε τα τρία γκολ και το χαμένο πέναλτι από τη μετάδοση του ekorinthos ενώ αργότερα θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε και όλο τον αγώνα σε μαγνητοσκόπηση.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα πρεμιέρας ο Αλέξης Κούγιας τίμησε τον Φίλη για την προσφορά του στην ομάδα, ακόμα και με τη σωματική του ακεραιότητα.

Leave a Reply