Πουλάει το σπίτι της και τον εαυτό της μαζί

0

sale

Η Wina Lia, μια 40χρονη από την Ινδονησία πουλάει το σπίτι της στην πόλη  Yogyakarta και μαζί προσφέρει και τον εαυτό της.

Το σπίτι έχει δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, μεγάλη αυλή και κοστίζει 76.500 δολάρια. «Οι αγοραστές που θέλουν να το αποκτήσουν μπορούν να πάρουν και την ιδιοκτήτρια μαζί» λέει ο μεσίτης στο Time.
Η ίδια επιβεβαίωσε λίγο αργότερα μέσω twitter ότι η είδηση είναι αληθινή.


Ο μεσίτης Dian Purna Dirgantara, δήλωσε στο Time Magazine ότι η προσφορά βρίσκει δεκάδες, ακόμη και εκατοντάδες αγοραστές. «Από χθες το πρωί δέχτηκα συνεχή τηλεφωνήματα, δεν μπορώ να μετρήσω πόσα» είπε. «Αλλά αν κάποιος θέλει απλά να αγοράσει το σπίτι, μπορεί να το πάρει» πρόσθεσε.
Η Wina, είναι ανύπαντρη μητέρα και δήλωσε στο Kompas.com ότι η προσφορά της είναι σοβαρή. «Ο μεσίτης μου πρότεινε να βάλουμε αγγελία «Αγόρασε το σπίτι και παντρέψου και την ιδιοκτήτρια. Του είπα Οκ. Ψάχνω έναν σύζυγο εδώ και καιρό» δήλωσε.

Πηγή: Πουλάει το σπίτι της και τον εαυτό της μαζί [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/195480/poylaei-spiti-tis-kai-ton-eayto-tis-mazi-eikones#ixzz3TzvsYYg8

Leave a Reply