Που χάθηκαν; 7+1 music stars που «εξαφανίστηκαν» μέσα στο 2014

0

Σήμερα θα ασχοληθούμε με «φαντάσματα», σήμερα θα τιμήσουμε εκείνους που έκαναν ένα διάλλειμα από την δισκογραφία, αυτούς που πήραν μια «ανάσα» από την showbiz. Είναι πολλοί, οι περισσότεροι ήδη σχεδιάζουν το νέο τους δισκογραφικό «χτύπημα» να γίνει μέσα στην επόμενη χρονιά
Christina Aguilera
Μάθαμε τελευταία νέα της: Τον Αύγουστο του 2014, όταν έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα κοριτσάκι, καρπό του έρωτα της με τον Matt Rutler. Από τον Απρίλιο όμως η Xtina είχε «χαθεί» από τα μουσικά δρώμενα, γράφοντας το νέο της album με παραγωγό τον Pharrell Williams.
Muse:
Mάθαμε τελευταία νέα τους: Όταν ξεκινούσαν ηχογραφήσεις για το νέο τους – back to the classic rock-roots album!
Kelly Clarkson
Μάθαμε τελευταία νέα της: Τον Ιανουάριο του 2014, η Kelly ανακοίνωνε στο Twitter πως είχε γράψει νέα τραγούδια και οι ηχογραφήσεις της θα ξεκινούσαν «σύντομα”. Τον Σεπτέμβριο η Kelly επιβεβαίωσε πως το νέο της album θα κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του 2015.
Kesha
Μάθαμε τελευταία νέα της: Τον Οκτώβριο του 2014 όταν έκανε μήνυση για σεξουαλική παρενόχλησηστον Dr.Luke, αφού είχε πάρει εξιτήριο από κλινική αποτοξίνωσης από διατροφικές διαταραχές.
Mumford and Sons
Μάθαμε τελευταία νέα τους: Όταν μπήκαν στο studio μαζί με τον παραγωγό James Ford (Arctic Monkeys) για να ηχογραφήσουν το νέο τους album. Έκτοτε, αγνοείται η τύχη τους.
Red Hot Chili Peppers
Μάθαμε τελευταία νέα τους: Όταν ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer επιβεβαίωσε (Οκτώβριος 2014) πως η μπάντα θα δουλέψει για μια ακόμα φορά (συνεργάζονται διαρκώς από το 1989) με τον παραγωγό Rick Rubin για το νέο τους album! Το 11ο album των RCHP κυκλοοφορεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015
Green Day
Μάθαμε τελευταία νέα τους: Με αυτό το αινιγματικό post του Billy Joe Armstrong. Reunion??
Robin Thicke
Mάθαμε τελευταία νέα του: Όταν δέχθηκε μήνυση  από την οικογένεια του Marvin Gaye με την κατηγορία ότι το “Blurred Lines” ειναι αντιγραφή του “Got To Give Up” και χρησιμοποίησε αυτή την γελοία δικαιολογία για την υπέρασπιση του..

Leave a Reply