Πού βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα 18 νικητές ελληνικών μουσικών talent shows ?????

0

Μεγάλο Αφιέρωμα: Πού βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα 18 νικητές ελληνικών μουσικών talent shows

Το Fame Story ήταν το πρώτο μουσικό talent show που προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση, το 2002 στον Ant1.

Μέχρι και σήμερα, 13 χρόνια μετά, έχουν περάσει από την οθόνη μας 13 μουσικά talent show με τις συνέχειές τους: Fame Story (4 σεζόν), Super Idol, Greek Idol (2 σεζόν), Dream Show The Music (2 σέζον), The X Factor (3)- αφήνοντας «εκτός» την αναβίωση του «Να η ευκαιρία» από το Mega το 2001 (από το οποίο αναδείχτηκε ο Ησαΐας Ματιάμπα) και το Pop Stars 2003 (από το οποίο προέκυψε το πρώτο ελληνικό γυναικείο συγκρότημα, οι Hi – 5)

Σ’ αυτά, ήρθε να προστεθεί πέρυσι κι η ελληνική εκδοχή του The Voice που μετά από μία επιτυχημένη πρώτη σεζόν συνεχίζει και σε δεύτερη.

Ναι, ως κοινό «ψοφάμε» για μουσικά ταλέντα (θες γιατί νιώθουμε, με την ψήφο μας, λίγο κριτές, θες γιατί ως λαός λατρεύουμε τη μουσική και τον χορό).

Τι απέγιναν, λοιπόν, μεγάλοι νικητές, δεύτεροι και τρίτοι επιλαχόντες, φαβορί και «φωνάρες» που όμως αποχώρισαν νωρίς;

Πάμε να τους δούμε έναν προς έναν:

konstantinou-693x1024

Σταύρος Κωνσταντίνου: Ο νικητής του Super Idol υποσκιάστηκε μάλλον από τη δεύτερη νικήτρια, Τάμτα, αλλά επέστρεψε δυναμικά τον τελευταίο χρόνο (κυρίως) κάνοντας καριέρα κι εμφανίσεις στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κύπρο. (Το όνομά του ενεπλάκη πρόσφατα κι με ένα σκάνδαλο με γυμνές φωτογραφίες τις οποίες διέρρευσε στο διαδίκτυο μια πρώην του).

xristou

Γιώργος Χρήστου: Ο γοητευτικός παίκτης του Fame Story 2 μπορεί να μην κατάφερε να μπει στην πρώτη τριάδα, αλλά έκαψε πολλές γυναικείες καρδιές. Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση, πάνω και κάτω από πίστα, ήταν το 2012.

notis-699x1024

Νότης Χριστοδούλου: Ο πρώτος πρώτος νικητής του Fame Story, έβγαλε μόλις ένα δίσκο, πέρασε από την τηλεόραση ως παρουσιαστής με τελευταία τη συμμετοχή του στο «Δέστε τους» (2011). Σήμερα έχει αφιερωθεί στο (πραγματικό) του επάγγελμα, τη διακόσμηση.

Αντωνίου

Τσακαλάκος

Μαλού Κυριακοπούλου

Βαλάντω

Θαλασσοχωρίτης

Αυγουστάκη

Μιχαλακάκος

Nikki lee

Νίκος Μίχας

Νίκη Πόντε

Μεταξάς

στεργιανουδης

 

Balafas

Λεωνίδας Μπαλάφας: Μπορεί να πήρε την πρώτη θέση στο Fame Story 4, αλλά η πορεία του ήταν πολύ διαφορετική απ’ ό,τι θα φαντάζονταν κανείς για έναν παίκτη που αναδείχτηκε μέσα από ένα talent show. Με έξι δίσκους στο ενεργητικό του, εμφανίσεις σε μπουάτ, εναλλακτικές μουσικές σκηνές και live στα οποία είναι έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού, ο γενειοφόρος και μακρυμάλλης σήμερα Μπαλάφας μοιάζει να είναι πολύ μακριά από τον χαριτωμένο Λεωνίδα του Fame.

Oikono-706x1024

Νίκος Οικονομόπουλος: Ο νικητής του Dream Show the music show 2 είναι πια ένας αναγνωρισμένος λαϊκός τραγουδιστής, με 2 cd singles και 8 albums, και συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της πίστας. Είναι σήμερα ένας από τους «άρχοντες της νύχτας».

Anastasiadis-2

Δήμος Αναστασιάδης: Μπορεί να έχει δηλώσει μετανιωμένος που πήρε μέρος στο Dream Show – στο ίδιο με τον Νίκο Οικονομόπουλο, με τον οποίο έκανε και παρέα τότε- αλλά η πορεία του από το 2008, οπότε και κυκλοφόρησε το πρώτο του cd single με το όνομά του, και οι συνεργασίες του με τους πιο φερέλπιδες νέους τραγουδοποιούς, αλλά και «παλαιότερους» σημαντικούς ερμηνευτές, τον έχουν αναδείξει σε έναν από τους πιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες της γενιάς του.

 

 

Leave a Reply