Πώς σχολιάζει ο Νίκος Ζαχαρόπουλος το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Σικυωνίων

0

-Πρόσφατα ψηφίστηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Σικυωνίων που αφορά την ανάπτυξη νέων έργων στην πόλη του Κιάτου και τις Κοινότητες του Δήμου.

-Το Τεχνικό Πρόγραμμα κάθε Δήμου είναι το εφαλτήριο που στοχεύει στην ανάπτυξη και πρόοδο των περιοχών τους.

-Ανακοινώθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Κορίνθου και βλέπουμε ότι το ύψος των χρημάτων που διατέθηκε για ανάπτυξη νέων έργων στην πόλη της Κορίνθου και της ευρύτερης περιοχής ανέρχεται στο ποσό τω [ 22, 6 ] εκατομμυρίων ευρώ.

-Το αντίστοιχο ποσό, στα πλαίσια του Τεχνικού Προγράμματος,, για την ανάπτυξη νέων έργων στον Δήμο Σικυωνίων, τον δεύτερο σε πληθυσμό Δήμο του Νομού Κορινθίας, την πόλη του Κιάτου και την ευρύτερη περιοχή, ανέρχεται στο ποσό του [ 1,4] εκατομμυρίων ευρώ.

-Από τα ελάχιστα αυτά χρήματα, μόνο το ποσό των [256] χιλιάδων ευρώ διατίθεται για ανάπτυξη νέων έργων στις [35] Κοινότητες του Δήμου Σικυωνίων.

-Δεν υπάρχει, ούτε στο ελάχιστο ένα ισχυρό και στοχευμένο Τεχνικό Πρόγραμμα, που να δίνει ελπίδες και προοπτική στον τόπο μας, τον ιστορικό Δήμο Σικυωνίων, στις δύσκολες ημέρες που περνάμε.

-Να δίνει ελπίδα και προοπτική σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους επιστήμονες, τους αγρότες μας, τους καταστηματάρχες, τους ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιαίτερα στους νέους που θέλουν παραμείνουν και να προκόψουν στον τόπο μας.

Η ανικανότητα και ανεπάρκεια του επικεφαλής και συνολικά της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων, κατάντησαν τον τόπο μας χειρότερο και από Κοινότητα άγονης γραμμής.

-Δυστυχώς για τον τόπο μας και τους πολίτες η επιλογή του Κοινοτάρχη να Κυβερνήσει τον Δήμο Σικυωνίων, αποδείχθηκε το χειρότερο σενάριο.

Νίκος Ζαχαρόπουλος

Leave a Reply