Πόρτα, πόρτα ψάχνουν επικίνδυνους κακοποιούς στο Φάληρο!

0

– Οι δράστες έδεσαν και φίμωσαν ηλικιωμένη μέσα στο διαμέρισμά της
– Γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση
– Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν δύο από τους τέσσερις ληστές
– Οι δυο διαφεύγουν, θεωρούνται οπλισμένοι και επικίνδυνοι
– Εντοπίστηκε σακίδιο με χρυσαφικά και όπλα των δραστών

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή του Φαλήρου. Οι αστυνομικοί έχουν ζώσει την περιοχή στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως.
Οι άνδρες της αστυνομίας με το δάκτυλο στη σκανδάλη ψάχνουν πόρτα, πόρτα δύο από τους τέσσερις επικίνδυνους κακοποιούς, πιθανότατα Γεωργιανούς, που νωρίτερα εισέβαλαν σε διαμέρισμα 7ου ορόφου στην οδό Άρεως.
Οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ένοικο και αφού την έδεσαν και τη φίμωσαν της άρπαξαν αντικείμενα αξίας.
Κάποιος γείτονας αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση.

Οι δράστες φαίνεται πως αιφνιδιάστηκαν από την άμεση αντίδραση των αστυνομικών. Οι δύο από αυτούς προσπάθησαν να διαφύγουν από μπαλκόνια και ταράτσες και εγκλοβίστηκαν. Οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες και λίγο μετά εντόπισαν και ένα σακίδιο με τα κλοπιμαία αλλά και όπλα.
Οι άλλοι δύο ωστόσο διαφεύγουν και έχουν καταφέρει να κρυφτούν σε κάποια από τις πολυκατοικίες της περιοχής.
Τα τελευταία ίχνη τους εντοπίστηκαν κοντά στη συμβολή της Μουσών με τη Θησέως και έτσι η ευρύτερη περιοχή αποκλείστηκε. Οι αστυνομικοί με το δάκτυλο στη σκανδάλη ερευνούν εισόδους και πυλωτές πολυκατοικιών σε μια προσπάθεια να τους εντοπίσουν.

Οι δράστες αν και θεωρείται βέβαιο ότι είναι οπλισμένοι ως τώρα δεν έχουν κάνει χρήση των όπλων τους. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι θα επιχειρήσουν να διαφύγουν είναι ωστόσο έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Στο σημείο έχει σπεύσει και ασθενοφόρο.

πηγη

Απάντηση