Πολύ σοβαρή καταγγελία του προέδρου των Ηλεκτρολόγων. Εργολάβος που κάνει διακοπές ρεύματος απασχολεί άτομα χωρίς άδεια!

1

Το πόστ του προέδρου των Ηλεκτρολόγων κ. Σκούρτη:

Καλησπέρα σας μετα από μια προστριβη που είχα με τον μεγάλο εργολάβο κ μητσιου Δημήτρη ο οποίος μαζί με τον κ μπραντακος Δημήτρη,, έχουν τ εργολαβίες διακοπής και σύνδεσης μετρητών δεδδηε Κορινθίας. Και απασχολούν προσωπικό χωρίς τις απαιτούμενες άδειες ηλεκτρολόγων που ορίζει ο νόμος 4483/1965 & 2013με την αλλαγή των αδειών ασκήσεως επαγγέλματος ηλεκτρολόγων,,και με την καταγγελία που είχαμε κάνει στ δεδδηε πριν το ατύχημα της Εύβοιας,,, και επίσης την διακοπή τροφοδοσίας μετρητών σε οικογένειες που έγιναν πρόσφατα στ Δήμο τενεας και αλλού, διότι υπήρχαν άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας και οικονομικά, και αυτοί προχώρησαν στ αφαίρεση καλωδίου από κολόνα, εγώ ως ΠΡΌΕΔΡΟΣ ηλεκτρολόγων ένωσης Ν Κορινθίας στηρίζω αυτές τ οικογένειες κ καταγγελω τ εργολάβο για προσωπικό και της πράξεις του,,,

1 COMMENT

  1. τελικα τι σας ενδιαφερει? το οτι απασχολούνται ατομα χωρίς αδεια η το οτι κόβονται οφειλετες ρεύματος του οποίου το κόστος το πληρώνουμε εμείς οι απλοί νομοταγείς πολίτες?

Leave a Reply