Πωλείται κτήμα -οικόπεδο, 3.200 τ,μ. εντός ζώνης, στο Σολομό του Δήμου Κορινθίων

0
default

Απέχει εξι (6)χιλιόμετρα από την πόλη της Κορίνθου, τρία (3) χιλιόμετρα από την Αρχαία Κόρινθο, τρία μισό (3,5) χιλιόμετρα από τον προαστιακό Αθηνών – Κιάτου, και τέσσερα (4) χιλιόμετρα από το σταθμό τρένου Κορίνθου Τριπόλεως.

Περισσότερα στοιχεία:

Επίπεδο, ελαφρά υπερυψωμένο, περιφραγμένο, με το κλειδί, με όλες τις υποδομές, δρόμο, ηλεκτρικό ρεύμα , και με δίκτυο ύδρευσης του Σολομού.

Θέα απεριόριστη, καταπληκτική, προς το Λουτράκι, Γεράνια, το Σολομό, τον Ακροκόρινθο, (Κάστρο), και το «Καστράκι.

Γειτνιάζει νεόδμητες σύγχρονες κατοικίες. Ωραία τοποθεσία , εύφορη γη, καλλιεργημένη. Καλλιεργούνται και ευδοκιμούν εντός, όλα τα οπωροφόρα δέντρα της Κορινθιακής γης, εσπεριδοειδή, συκιές, ελαιόδεντρα, άμπελος.. και άλλα.

Πλησίον του βρίσκεται θερμοκήπιο με γεώτρηση. Από την ανίχνευση, για εύρεση νερού, προέκυψε, ότι διέρχεται νερό από το υπέδαφος του κτήματος, Τηλέφωνα 6932 386903,,,210-9822078,,,6937 119199 ..καθημερινά.

Leave a Reply