ΠΟΙΟΣ βουλευτής έπαιζε 2μιση ώρες Candy Crash, στη συζήτηση για τις συντάξεις!;;;

0

Naitzel-Milsfg-570

Ένας βουλευτής του συντηρητικού κόμματος . Τον τσάκωσε ο φακός.  Να σημειωθεί ότι δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις σήμερα καθώς τον φωτογράφισαν την ώρα που έπαιζε στην ταμπλέτα του το παιχνίδι ‘Candy Crash’ ενώ βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής για τις συντάξεις.

Naitzel-Mils-570

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε σήμερα η βρετανική εφημερίδα Sun ο Νάιτζελ Μιλς απεικονίζεται να αγγίζει την οθόνη του υπολογιστή με το δάκτυλό ενώ προσπαθεί να δημιουργήσει συνδυασμούς από καραμέλες , το γνωστό σε όλους παιχνίδι…. με στόχο να τις κάνει να εκραγούν και έτσι να συγκεντρώσει πολλούς πόντους και να περάσει στην επόμενη πίστα. Και δεν έπαιζε λίγο έτσι για την αλλαγή… αλλά 2 μιση ώρες!!!

candycrash

Από τη μεριά του βέβαια ο βουλευτής επιβεβαίωσε ότι δεν έπαιξε περισσότερες από «μία ή δύο πίστες» και ανάρτησε ένα μήνυμα μεταμέλειας την ώρα που η υπόθεση αυτή κάνει το γύρο των βρετανικών μέσων ενημέρωσης. «Ζητάω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής και αναγνωρίζω ότι δε στάθηκα στο ύψος των προσδοκιών που έχετε από ένα βουλευτή» επισήμανε στο Twitter λέγοντας μάλιστα :«Υπόσχομαι ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει. Το να εκπροσωπώ το Άμπερ Βάλει (η εκλογική του περιφέρεια) συνιστά ένα ανεκτίμητο προνόμιο και ελπίζω ότι οι ψηφοφόροι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον αγώνα μου»

Το θέμα αυτό συμπεριλαμβάνεται στα πλέον δημοφιλή στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης σήμερα στη Βρετανία και προκάλεσε ειρωνικές αντιδράσεις στους χρήστες.

Ποικίλα και καυστικά τα διάφορα σχόλια για τον βουλευτή: «Νάιτζελ, σε ποιο επίπεδο βρίσκεστε στο Candy Crash; Γιατί εγώ έχω κολλήσει στο επίπεδο 377 και χρειάζομαι μια χείρα βοηθείας».

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον σχολίασε επίσης την υπόθεση αυτή εκτιμώντας ότι ο βουλευτής ασφαλώς «ντροπιάστηκε» όμως θα εργαστεί «περισσότερο σκληρά στο μέλλον».

Leave a Reply