Ποια μέθοδος αποτρίχωσης είναι κατάλληλη για εσάς;

0
Long Woman Legs isolated on white

Ποια μέθοδος αποτρίχωσης είναι κατάλληλη για εσάς;

Οι προσωρινές μέθοδοι αποτρίχωσης σάς έχουν εξαντλήσει, καθώς απαιτούν να αφιερώνετε αρκετό χρόνο. Γι αυτόν τον λόγο σκέφτεστε να απαλλαγείτε από την τριχοφυΐα με μεθόδους που προσφέρουν οριστική λύση.

Οι μέθοδοι αποτρίχωσης με IPL ή με Laser αποτελούν τις πλέον σύγχρονες μεθόδους μείωσης και απομάκρυνσης της τριχοφυΐας, οι οποίες προσφέρουν μόνιμο αποτέλεσμα, με ανώδυνο τρόπο.

Δείτε στη συνέχεια όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις δύο θεραπείες αποτρίχωσης και τι χρειάζεται να προσέξετε προτού ξεκινήσετε να κάνετε συνεδρίες.

Ποιες οι διαφορές της αποτρίχωσης με IPL και Laser

Οι μέθοδοι αποτρίχωσης με IPL και Laser συνιστούν την πλέον πρόσφατη εξέλιξη στη μόνιμη απομάκρυνση της τριχοφυΐας. Κοινό τους σημείο στην εφαρμογή αποτελεί η ειδικά εστιασμένη φωτεινή ενέργεια η οποία απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας και καταστρέφει τη ρίζα της.

Οι δύο μέθοδοι μπορούν να εφαρμοστούν με ασφάλεια σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος και το αποτέλεσμα που προσφέρουν κρίνεται ως ικανοποιητικό, ακόμα και από άτομα με σκουρόχρωμες τρίχες και με ανοιχτόχρωμο δέρμα.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα για να επιτευχθεί χρειάζεται επαναλαμβανόμενες συνεδρίες, αλλά ο συνολικός αριθμός των συνεδριών σχετίζεται με τις οργανικές ιδιαιτερότητες του κάθε ανθρώπου.

Τι χρειάζεται να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε

Πριν αρχίσετε τις συνεδρίες αποτρίχωσης, είναι απαραίτητο να έχετε λάβει ενημέρωση από τον ειδικό στον οποίο έχετε απευθυνθεί για το μηχάνημα που θα εφαρμόσει στο σώμα σας τη θεραπεία. Με τις πληροφορίες που θα συλλέξετε, μπορείτε να αναζητήσετε περαιτέρω λεπτομέρειες για αυτό, διότι κάθε μηχάνημα έχει διαφορετική αποτελεσματικότητα και προδιαγραφές ασφαλείας. Είστε σε θέση επιπλέον, να αντλήσετε πολλά στοιχεία από το Διαδίκτυο σχετικά με την εμπειρία αποτρίχωσης με το συγκεκριμένο μηχάνημα καθώς και τις μαρτυρίες άλλων χρηστών αλλά και από ειδικούς που εμπιστεύεστε.

Τι πρέπει να κάνετε πριν από την αποτρίχωση

Προσπαθήστε πριν από την έναρξη των συνεδριών να κάνετε μία δοκιμή στην περιοχή του σώματος που πρόκειται να εφαρμοστεί η αποτρίχωση, προκειμένου ο ειδικός να διαπιστώσει αν προκαλείται ερεθισμός ή κάποια άλλη αντίδραση όπως περιθυλακίτιδα. Η δοκιμή επιτρέπει και σε εσάς να καταλάβετε αν θα χρειαστείτε αναισθητική κρέμα κατά τη διάρκεια των θεραπειών. Μην παραλείψετε να ζητήσετε ένα χρονοδιάγραμμα με τον κατά προσέγγιση αριθμό των συνεδριών που θα κάνετε συνολικά ανάλογα με την περιοχή που σας ενδιαφέρει. Μεριμνήστε να έχετε συμφωνήσει και καθορίσει το κόστος ανά συνεδρία από την αρχή αλλά και το ύψος του τελικού κόστους που απαιτείται για ένα επιτευχθεί το αποτέλεσμα που σας ικανοποιεί. Μην διστάσετε να ζητήσετε και να εξασφαλίσετε σημαντική έκπτωση σε περίπτωση που χρειαστείτε περισσότερες συνεδρίες.

Leave a Reply