Να εμπιστεύομαι τα προγνωστικά στοιχήματος;

0

Καθημερινά όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που μπαίνουν στον μαγικό κόσμο του στοιχήματος. Το “Πάμε Στοίχημα” έφερε επίσημα στην χώρα μας την αγαπημένη πλέον συνήθεια όλου σχεδόν του ανδρικού πληθυσμού. Το θέμα είναι πως πλέον για τους περισσότερους έχει αρχίσει να φεύγει από την κατηγορία χόμπι και έχει γίνει μια δραστηριότητα που την παίρνουν πολύ σοβαρά και επενδύουν πολύ σε αυτό. Από αναλύσεις ιστοσελίδων προκύπτει πως καθημερινά όλο και πιο πολύς κόσμος δαπανά την ημέρα του ψάχνοντας προγνωστικά στοιχήματος και προβλέψεις τόσο online όσο και από τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης. Αθλητικές ιστοσελίδες, αθλητικές εκπομπές στη τηλεόραση, ραδιοφωνικές εκπομπές καταγράφουν υψηλή ακροαματικότητα, ενώ αντίστοιχα τα ενημερωτικά online site χτυπάνε κόκκινο από επισκεψιμότητα. Τι άραγε κάνει το στοίχημα τόσο ενδιαφέρον και γιατί όλοι αφιερώνουν τόσο χρόνο για να ψάχνουν συμβουλές για το πως να στοιχηματίσουν; 

Ο κύριος λόγος που το στοίχημα είναι πλέον η συνήθεια που έγινε λατρεία είναι ένας. Το γεγονός πως πλέον έχουν τη δυνατότητα όλοι όσοι αγαπάνε τα αθλήματα να εκμεταλλευτούν αυτή την αγάπη για να βγάλουν έξτρα εισόδημα, έχει καταστήσει το online στοίχημα τόσο δημοφιλές. Και όχι άδικα, αφού πολλοί είναι αυτοί που βγάζουν ένα ικανοποιητικό εισόδημα από το στοίχημα. Όποιος λοιπόν είναι ενήμερος και γνωρίζει τα καλύτερα προγνωστικά μπορεί να βγάλει καλά λεφτά και να παίξει με σχετικά καλή ασφάλεια. 

Ωστόσο, ένας ακόμα λόγος που το στοίχημα κερδίζει τόσο έδαφος είναι γιατί είναι ένα κοινωνικό χόμπι. Και τι εννοούμε με αυτό; Όσοι παίζουν στοίχημα έρχονται σε επαφή μεταξύ τους για να ανταλλάξουν πληροφορίες να προτείνουν πηγές ενημέρωσης, να εκθέσουν την προσωπική τους άποψη και εμπειρία. Αυτό συμβαίνει γιατί σε αντίθεση με τα άλλα τυχερά παιχνίδια, το στοίχημα μοιράζει σε όλους κέρδη. Δεν είναι όπως άλλα παιχνίδια που μόνο ένας είναι ο νικητής. Όλοι μπορούν να κερδίσουν, οπότε οι πιθανότητες νίκης τους είναι σαφώς μεγαλύτερες αν συνεργαστούν και συνδυάσουν τις γνώσεις τους. Με άλλα λόγια η ήττα του ενός δεν σημαίνει αυτόματα τη νίκη του άλλου. Όλοι μπορούν να πάρουν μερίδιο της πίτας. 

Για τον λόγο αυτό καλό είναι να έρχεστε σε επαφή με άλλους παίκτες για να ενημερώνεστε, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να τους εμπιστεύεστε όλους. Πρέπει να έχετε τη δική σας κρίση και γνώση για να φιλτράρετε τις πληροφορίες που δέχεστε και να τις αξιοποιείται σωστά ώστε να βγάζετε όσο το δυνατόν πιο σωστά προγνωστικά. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για να να αξιολογείται αν η πηγή που έχετε απέναντί σας, δίνει σωστές πληροφορίες. 

Ελέγξτε ποιος σας δίνει τις πληροφορίες στοιχήματος και από που τις βρήκε

Με τον ίδιο τρόπο που όλες οι online στοιχηματικές δεν είναι αξιόπιστες, έτσι και οι παίκτες που έχετε απέναντι σας δεν είναι εξίσου επιτυχημένοι και σωστοί σε αυτά που λένε. Προτιμήστε να δέχεστε συμβουλές από άτομα που γνωρίζετε πως έχουν βγάλει χρήματα από το στοίχημα, που δεν είναι παρορμητικοί στις αποφάσεις τους και που μελετάνε καλά το όλο θέμα. Κάντε τους ερωτήσεις, διασταυρώστε τις πληροφορίες σας και αξιολογήστε αν αυτά που λένε ευσταθούν. Γενικά να ξέρετε πως ένας συνειδητοποιημένος παίκτης θα νιώθει συμπαίκτης και όχι αντίπαλος σας, και θα έχει καλές προθέσεις όσον αφορά τις πληροφορίες που σας δίνει. Πάντως όπου ακούτε hot προγνωστικά και σίγουρες νίκες, ρωτήστε από ποιες πηγές έρχονται οι πληροφορίες και τσεκάρετε το μόνοι σας. Σε περίπτωση που δείτε βέβαια πως το άτομο που σας τα πρότεινε αυτά έχει παραπληροφορηθεί και το ίδιο, ενημερώστε το σχετικά ώστε να αποφύγει και αυτός το λάθος στοίχημα. 

Να συμπεριφέρεστε σαν μια ομάδα όταν παίζετε στοίχημα

Οπως ήδη αναφέραμε το online στοίχημα αποτελεί μια μεγάλη πίτα από την οποία όλοι δικαιούνται το κομμάτι τους. Δεν υπάρχει ορισμένος αριθμός νικητών, όλοι μπορούν να φύγουν πανηγυρίζοντας στο τέλος του αγώνα. Γι’ αυτό όλοι οι παίκτες πρέπει να παίζετε σαν μια ομάδα και να βοηθάτε ο ένας τον άλλον με τις γνώσεις σας ώστε να βγείτε όλοι κερδισμένοι.

Leave a Reply