Πνοή Δημιουργιας, Νίκος Σταυρελης: Να μη συνεχιστεί για άλλα 4 χρόνια η απραξία έργου της προηγούμενης πενταετίας.

0

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ

Την προηγούμενη Κυριακή μας τιμήσατε με το ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό 23,02% σε όλο το Δήμο Κορινθίων με 8 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο, κατατάσσοντας τη παράταξή μας στη Τρίτη θέση με διαφορά μόλις 200 ψηφοδέλτια.
Μάλιστα στον Καποδιστριακό Δήμο Κορινθίων (πόλη Κορίνθου, Αρχαία, Ξυλοκέριζα, Εξαμίλια, Σολομός) μας κατατάξατε στην ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ με ποσοστό 24,22% και με αρκετή διαφορά από το δεύτερο συνδυασμό (πάνω από 350 ψηφοδέλτια).
Το αποτέλεσμα απολύτως σεβαστό.
Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά όλες και όλους.

Δεσμευόμαστε ότι θα τηρήσουμε απολύτως το ρόλο του ρυθμιστή στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, που εσείς μας δώσατε με τη ψήφο σας (από 8 έδρες οι τρείς πρώτοι συνδυασμοί). Δε κοιτάμε το χθες. Πάμε μπροστά.

Πέραν τούτου δηλώνουμε ότι στο Νίκο Σταυρέλη προτάθηκαν και από τους δύο υποψήφιους Δημάρχους πολλά, από το να είναι ο επόμενος Δήμαρχος, μέχρι θέσεις Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδημάρχου. Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι ο Νίκος Σταυρέλης δεν ενδιαφέρεται για αξιώματα. Θα παραμείνει ένας απλός δημοτικός σύμβουλος – επικεφαλής της παράταξής μας. Το αξίωμα του Δημάρχου το δίνει ο Λαός και δεν χαρίζεται από κανένα.

Τώρα όσον αφορά την προσεχή Κυριακή τονίζουμε τα εξής:

Οι πολίτες είναι ελεύθεροι να ψηφίσουν για Δήμαρχο και μόνο, τον καλύτερο από τους δύο υποψήφιους κατά την κρίση τους. Σεβόμαστε το δικαίωμα επιλογής. Οι πολίτες του Δήμου μας δεν είναι πρόβατα, έχουν νου, άποψη και κρίση.
Με αίσθημα ευθύνης τους καλούμε να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και να επιλέξουν ποιο είναι το ΚΑΛΟ για το τόπο μας. Να ψηφίσουν έχοντας υπόψη:

-Την ψήφο της πρώτης Κυριακής για αλλαγή πολιτικής συμπεριφοράς σε ποσοστό πάνω από 75% .
-Την ισότιμη αντιμετώπιση των δημοτών και των φορέων από το Δήμαρχο, ανεξάρτητα αν τον ψήφισαν ή όχι.
-Τη δυνατότητα σύνθεσης στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της απλής αναλογικής, από το Δήμαρχο.
-Την απόρριψη του δημαρχοκεντρικού συστήματος
-Να μη συνεχιστεί για άλλα 4 χρόνια η απραξία έργου της προηγούμενης πενταετίας.

Και βέβαια ευχόμαστε και ελπίζουμε ο νέος Δήμαρχος, όποιος και να είναι, να μην ομιλεί για «σαβούρα» και «βαρίδια» στο Δήμο, γιατί ο Κορινθιακός Λαός με τη ψήφο του όρισε ρυθμιστή στη λειτουργία του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου τη παράταξη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

-O συνδυασμός μας καλεί όλους όσους τον εμπιστεύτηκαν, την Κυριακή να δώσουν το παρόν στις κάλπες. Ο αγώνας μας για μια καλύτερη πόλη, για ανθρώπινες συμπεριφορές, για αλληλεγγύη στους αδύναμους, για οργάνωση, για σχεδιασμό, τώρα ξεκινάει.

Leave a Reply