Πνευματικος: Κανένα πρόβλημα πάρα την έντονη βροχοπτωση

2

Παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα το κέντρο της πόλης δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα σύμφωνα με το Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό.

Σε σημερινή συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Κορινθίων δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι λειτουργούν άψογα τα αντιπλημμυρικά έργα της πόλης.

2 COMMENTS

  1. Μετά καί την πρόσφατη τραγωδία από τις φωτιές στην Αττική ο κάθε Κορίνθιος που ήδη έχει κάκιστη πείρα από το παρελθόν ίσως πρέπει να ανησυχεί τόσο για το επίπεδο ετοιμότητας των δικών του τοπικών φορέων (διορισμένων και αιρετών) όσο και την ικανότητά τους στη διαχείριση ανάλογων κρίσεων.

    • Έχεις δίκιο. Προσωπικά τρέμω στην ιδέα ότι σε κάποια έκτακτη κατάσταση στο Δήμο μας υπάρχουν άνθρωποι σε θέσεις ευθύνης, ειδικά αιρετοί, που δεν ξέρουν που πάν’ τα τέσσερα! Ρίξτε μια ματιά στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια. Πολλοί από αυτούς χωρίς στοιχειώδεις γνώσεις, που εξελέγησαν μόνο επειδή είναι κομματικοί, ή καλοί πχ γιατροί και επιχειρηματίες με πολλούς ασθενείς και πελάτες ή είναι δημοφιλείς γιατί αυτούς τους ίδιους προβάλουν συνεχώς τα τοπικά ΜΜΕ και το μόνο που ξέρουν καλά είναι να κάνουν δημόσιες σχέσεις σε πανηγύρια, παρελάσεις και συγκεντρώσεις. Αλίμονό μας!

Leave a Reply