Πλήρωμα απο τους Αγιους Θεοδωρους στο Rally Acropolis…Νίκος Κουρτέσης- Γιώργος Σταθόπουλος

0

ραλλυ

Η rallyschool.gr συμμετέχει στο ράλι Ακρόπολις 2015 με δύο πληρώματα.

Οι Δημήτρης Μαυρουδής- Κίμων Κυριλλίδης και Νίκος  Κουρτέσης- Γιώργος Σταθόπουλος, θα οδηγήσουν τα Nissan Micra kit car των 1400 κ.ε. της rallyschool.gr, με στόχο τον τερματισμό όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην κατάταξη, έτσι ώστε να προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν εκτός από τους εαυτούς τους και τους θεατές που ελπίζουμε να γεμίσουν τα κορινθιακά βουνά το διήμερο του αγώνα.

Οι Μαυρουδής- Κυριλλίδης θα συμμετάσχουν και στις δύο ημέρες του αγώνα, ενώ οι Κουρτέσης- Σταθόπουλος μόνο στην δεύτερη.

Η κλάση που συμμετέχουν τα πληρώματά μας είναι η πλέον ανταγωνιστική μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων και αριθμεί 14 συμμετοχές, πράγμα που δείχνει ότι στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, πάντα υπάρχει η μη ακριβή λύση της συμμετοχής σε ένα δαπανηρό άθλημα, λύση που φυσικά προσφέρουμε από το rallyschool.gr σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Σε ότι αφορά το σχόλιο “τερματισμός όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην κατάταξη”, έχει να κάνει με την νοοτροπία μας περί καταβαλλόμενης προσπάθειας από μέρους των πληρωμάτων και όχι από άσκοπους κομπασμούς. Πιστεύουμε και διατυμπανίζουμε ότι από την στιγμή που συμμετέχεις σε ένα αγώνα, είτε είναι ράλι είτε τάβλι, ο στόχος και η προσπάθεια πρέπει να είναι η νίκη, ανεξάρτητα από το αν είναι εφικτή. Μόνο τότε ο θεατής θα σε χειροκροτήσει και θα περιμένει να σε ξαναδεί στην επόμενη ειδική! Αν ο στόχος είναι η διασκέδαση, σίγουρα ο θεατής ξέρει να διασκεδάσει καλύτερα και κάπου αλλού, από το να τρέχει στα κατσάβραχα για να σε δει.

Άρα, αυτό που υποσχόμαστε για τον συγκεκριμένο αγώνα (και για κάθε αγώνα που συμμετέχουμε) είναι ότι η προσπάθεια που θα καταβάλλουν τα πληρώματά μας θα είναι η κορυφαία, ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος.

Ευχόμαστε καλό αγώνα και καλό τερματισμό σε κάθε συμμετέχοντα.

Ραντεβού στο Λουτράκι στις 10 και 11 Οκτωβρίου!

rallyschool.gr/e-istos.gr

Απάντηση