Πήρε ό,τι κούπα υπήρχε με τον Παναθηναϊκό στο Football Manager και μετά έγινε προπονητής σε ομάδα!

0

Το όνειρο κάθε ανθρώπου που παίζει Football Manager, έκανε πραγματικότητα ένας 22χρονος από την Σιγκαπούρη!

Ο Γέραλντ Ταν, είχε κόλλημα (για άγνωστο λόγο) με τον Παναθηναϊκό. Αφού λοιπόν επέλεξε να γίνει προπονητής του «τριφυλλιού», άρχισε να δείχνει πολύ γρήγορα τις ικανότητές του.

Τα πέντε σερί πρωταθλήματα Ελλάδας που κατέκτησε δεν είναι τίποτα μπροστά στις άλλες κούπες που πήρε. Τέσσερα σερί Champions League αλλά και τέσσερα διαδοχικά Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων μπήκαν στην τροπαιοθήκη του. Κάπου εκεί, όμως, ο Ταν φαίνεται πως άρχισε να… βαριέται.

Έψαχνε για μια νέα πρόκληση στη ζωή του και την βρήκε σε… real life. Τον Δεκέμβρη του 2015, λοιπόν, εκεί που καθόταν στον υπολογιστή του και περνούσε τον χρόνο του στο facebook, είδε μια αγγελία. Η Αλμπιρεξ, ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Σιγκαπούρης, έψαχνε για προπονητή. Έκανε την αίτησή του για την θέση του βοηθού προπονητή και αφού πέρασε από δύο συνεντεύξεις με τον γενικό διευθυντή και τον πρόεδρο, τους έπεισε για να αναλάβει αυτό το πόστο!

«Είχα καντάρια προπονητικής εμπειρίας λόγω Football Manager. Πάντα ενδιαφερόμουν για το πώς σπουδαίοι προπονητές όπως ο Μουρίνιο και ο Κόντε χειρίζονται τους παίκτες τους, αλλά δεν είχα ιδέα από το πώς είναι να προπονείς μια ομάδα», είπε αρχικά σε συνέντευξή του στο Four Four Two.

«Είχα πολύ άγχος πριν την πρώτη συνέντευξη, γιατί δεν ήξερα τι να περιμένω. Μόλις, όμως, ολοκληρώθηκε ήμουν σίγουρος πώς είχα πάρει τη θέση, αφού καταλήξαμε να συζητάμε για μισή ώρα τις πιθανότητες της Λίβερπουλ να κατακτήσει την Premier League. Όταν τελικά μου πρόσφεραν το συμβόλαιο νόμιζα ότι ονειρευόμουν, αφού είχα καταφέρει να πραγματοποιήσω ένα παιδικό μου όνειρο», συνέχισε.

πηγη

Leave a Reply