Πιο δύσκολες και πιο περίπλοκες πια οι έρευνες για τον Βαγγέλη

0

ImageHandler (12)

Επιμένει ότι δεν έχει ανάμειξη στην υπόθεση ο διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής

Συνεχίστηκαν καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι έρευνες στα Γιάννενα με το βαθμό δυσκολίας πια να είναι πολύ μεγάλος όσο οι μέρες από την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη περνούν. «’Οσο απομακρυνόμαστε από την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Βαγγέλης, τόσο πιο δύσκολες και περίπλοκες γίνονται οι έρευνες» λέει ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος με τον συνεργάτη του Φώντα Βρόσδο και το επιτελείο τους δεν σταματούν τις έρευνες μέσα στη Γαλακτοκομική Σχολή χωρίς να καταφέρουν μέχρι στιγμής να λύσουν το γρίφο του μυστηρίου πίσω από την εξαφάνιση του νεαρού φοιτητή.

Ο κ. Τσούκαλης είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με καθηγητές της σχολής και συμφοιτητές του Βαγγέλη, όμως δεν προέκυψε κάτι που να τον βοηθήσει να προχωρήσει σε μια βάση, αν και όπως λέει, ειναι αισιόδοξος αφού η σιωπή «σπάει» και τα στόματα ανοίγουν.

Στο μεταξύ ο διευθυντής της σχολής επιμένει ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση και ισχυρίζεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ότι δεν γνώριζε το παραμικρό περί προβλημάτων του Βαγγέλη με μερίδα συμφοιτητών του. Όσο για το αίτημα του υπουργού Αγροτικής Πολιτικής που ζήτησε την παραίτησή του μετά το πορισμα «φωτιά» της ΕΔΕ που αποκάλυψε το protothema.gr, εκείνος λέει ότι δεν έχει ενημερωθεί επίσημα από κανέναν.

Την ίδια ώρα η αστυνομία συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις έρευνες εντός και εκτός σχολής προσπαθώντας να αξιοποιήσει όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της ελπίζοντας πως θα δοθεί τέλος σε αυτό το μυστήριο. Να σημειωθεί τέλος ότι στα Γιάννενα βρέθηκε ειδικό κλιμάκιο εθελοντών για έρευνα στη λίμνη αλλά η έντονη βροχή δεν στάθηκε σύμμαχός τους και ως εκ τούτου οι έρευνες δεν ήταν δυνατό να γίνουν, προς το παρόν τουλαχιστον, αλλά θα επισκεφθούν εκ νέου την περιοχή μέσα στην εβδομάδα.

protothema.gr

Leave a Reply