ΠΕΤΙΚΙΔΗΣ ΚΑΙ DUNLOPILLO μια νέα συνεργασια

0

image

Το κατάστημα επίπλων ‘ΠΕΤΙΚΙΔΗ’ σας παρουσιάζει τη νέα του συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης  στρωματοποιία  ‘DUNLOPILLO’ στην Κορινθία .Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σύγχρονο κατάστημα ‘ΠΕΤΙΚΙΔΗ’ στον ΙΣΘΜΟ θα βρείτε τη νέα συλλογή  της ‘DUNLOPILLO’   .
Για παραπάνω από 80 χρόνια η DUNLOPILLO έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πλέον διάσημα ονόματα στον κόσμο σε προ’ι’όντα ύπνου χάρης την παραγωγή υψηλής ποιότητας στρωμάτων και μαξιλαριών από φυσικό talaley latex.
Προ’ι’όντα με φυσικά υλικά για έναν ευχάριστο και υγιεινό ύπνο .Το υλικό talaley latex είναι φυσικό προ’ι’όν από το καουτσουκόδεντρο. Έχει το χαρακτηριστικό να μην επιτρέπει στα ακάρεα και στην σκόνη να εισχωρούν στο εσωτερικό του στρώματος .Είναι άκρως αντιαλλεργικό ,άοσμο και φυσικά το προ’ι’όν έρχεται πλυμένο στο σπίτι του καταναλωτή .Εχθρός του είναι ο ήλιος και οποιαδήποτε επαφή του με απορρυπαντικά που περιέχουν ένζυμα (απορρυπαντικά πλυντηρίου ).
Η πολύχρονη εμπειρία και η δυναμική  του καταστήματος ‘ΕΠΙΠΛΟ ΠΕΤΙΚΙΔΗ’ φέρνει πιο  κοντά στους Κορίνθιους μεγάλα ονόματα οίκων του εξωτερικού και του εσωτερικού γύρω από έπιπλα ,υφάσματα, διακοσμητικά  και είδη ύπνου

Leave a Reply