Περέιρα σε οπαδό: Ελα! Δεν σε φοβάμαι! Είμαι άντρας (VIDEO)

0

Απίστευτες δηλώσεις έκανε ο Βίτορ Περέιρα μετά τον αγώνα, αναφερόμενος σε όσα συνέβησαν με οπαδό του Παναθηναϊκού… “Του είπα έλα γιατί δεν σε φοβάμαι. Και ξέρετε γιατί δεν φοβάμαι; Γιατί είμαι άντρας”, τόνισε ο κόουτς του Ολυμπιακού. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου διευκρινίστηκε ότι ο Κασάμι έχει μεγάλο τραύμα στο χέρι του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πορτογάλου τεχνικού:

Τι ήταν αυτό που έφταιξε; Υπάρχει κάτι που κρατάτε από αυτό το ματς;
«Θα ήθελα να μιλήσω για τις συνθήκες. Δεν θα πρέπει να είμαστε καθόλου υπερήφανοι. Μας υποδέχθηκαν με τρόπο να μας τρομάξουν. Το κατάφεραν. Μας πετούσαν αντικειμένα. Κατά την διάρκεια του αγώνα δεν μπορούσα να είμαι συγκεντρωμένος γιατί μου πετούσαν αντικείμενα. Κανένας παίκτης δεν μπορούσε να κάνει πλάγιο ή κόρνερ, είχαν τον φόβο. Όποιος πιστεύει πως αυτό ήταν ποδόσφαιρο, αυτό είναι ψέμα. Στην Ευρώπη θα είχε διακοπεί αυτό το παιχνίδι. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, αυτό το ματς δεν θα είχε γίνει. Σας διαβεβαιώνω».

Πότε πιστεύετε ότι ο Τσόρι μπορεί να παίξει σε περισσότερο διάστημα βασικός σε ένα μεγάλο παιχνίδι;
«Ο Φορτούνης είναι μεγάλο ταλέντο και πρέπει να υπερασπίζεστε τα ταλέντα από την χώρα σας. Ο Τσόρι έπρεπε να ξεκουραστεί. Ο Φορτούνης έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και θα πρέπει να στηρίζεται τα νέα ταλέντα. Θέλετε να μάθετε γιατί ο Κασάμι δεν ξεκίνησε; Στην διάρκεια της προθέρμανσης δέχθηκε αντικείμενο. Δεν ήταν σε κατάσταση να αγωνιστεί μετά. Αυτές δεν είναι συνθήκες. Ούτε για παίκτες ούτε για κανέναν. Τραυματίστηκε πριν από την έναρξη του ματς».

Στο σημείο αυτό υπάρχει παρέμβαση του διευθυντή επικοινωνίας, Κώστα Καραπαπά που τόνισε: «Έχει ένα μεγάλο τραύμα ο Κασάμι. Δεν θα μείνουμε εκεί σε αυτό το θέμα. Θα συνεχιστεί».

Εν συνεχεία ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: «Τώρα θα σας πω μόνο για το παιχνίδι. Η ομάδα μας κατέβηκε σαν ομάδα. Είχε τον έλεγχο, ήταν πολύ συγκεντρωμένη. Κάναμε δύο μεγάλα λάθη και δεχθήκαμε τα γκολ. Οφείλονται σε λάθη. Θα έπρεπε εδώ να μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο».

Τι έφταιξε για τα λάθη στην άμυνα; «Είναι ποδόσφαιρο. Οι παίκτες θα έπρεπε να είναι συγκεντρωμένοι αλλά με αυτές τις συνθήκες δεν γινόταν. Από κει και πέρα, το γήπεδο ήταν πολύ βαρύ. Η ομάδα μας μετά από μια αναμέτρηση και ένα κουραστικό ταξίδι, ήρθε εδώ. Σήμερα είμαι υπερήφανος για την εμφάνιση της ομάδας μου».

Το σημερινό αποτέλεσμα επηρεάζει καθόλου την ομάδα ενόψει Ντνίπρο; «Είναι άλλες διοργανώσεις. Είμαστε σίγουροι πως θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Αποδείξαμε σήμερα πως είμαστε ικανοί. Σήμερα τρόμαξα. Είδα ένα φάντασμα και εκείνη την στιγμή φοβήθηκα. Είδα έναν κουκουλοφόρο».

Τι ήταν αυτή η κίνηση που κάνατε με το χέρι; «Πιστεύετε πως σε οποιαδήποτε γήπεδο ο προπονητής δεν έχει δικαίωμα να μπει μέσα; Η κίνηση έγινε αφού μπήκε ο μασκαρεμένος άνθρωπος απέναντι μου. Του είπα έλα γιατί δεν σε φοβάμαι. Και ξέρετε γιατί δεν φοβάμαι; Γιατί είμαι άντρας».

Leave a Reply