Πέντε ληστείες παιδιών που έλεγαν κάλαντα στην Αττική

0

Πέντε ληστείες παιδιών που έλεγαν κάλαντα στην Αττική

Οι δράστες απέσπασαν δια της βίας τις «εισπράξεις» των παιδιών από τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα

Πέντε ληστείες σε βάρος παιδιών που έλεγαν τα κάλαντα σημειώθηκαν σήμερα στην Αττική.
Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στις 10.30 το πρωί, στη συμβολή των οδών Νικίου και Σούτσου στο Αιγάλεω, όταν δύο άτομα, με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησαν δύο 13χρονους και τους άρπαξαν τα χρήματα που είχαν μαζέψει από τα κάλαντα.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως συνελήφθησαν σε μικρή απόσταση από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ και όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν Ρώσο 14 ετών.

Την ίδια ώρα, άγνωστος, στη συμβολή των οδών Αγίας Γλυκερίας και Καραολή-Δημητρίου στην Πετρούπολη, πάλι με την απειλή μαχαιριού, άρπαξε τις εισπράξεις από τα κάλαντα από έναν 15χρονο.

Στις 10.50, στη διασταύρωση Τρεμπεσίνας και Στεφανάκου στο Ψυχικό, τρεις άγνωστοι λήστεψαν τρεις 13χρονους που έλεγαν τα κάλαντα.

Ένα ακόμη περιστατικό σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι, στην οδό Κράτητος 82 στη Νέα Σμύρνη, όταν δύο άγνωστοι λήστεψαν δύο ανήλικους 13 και 16 ετών.

Τέλος, στις 14.00 στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο, άλλοι δύο ανήλικοι έπεσαν θύματα ληστείας από τρεις νεαρούς, και συγκεκριμένα από έναν Έλληνα και δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Leave a Reply