ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO – Το Πρόγραμμα της Έκθεσης

0

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»
9-13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης (Κτίριο Γ.Ε.Α.
Η πρώτη έκθεση της Πελοποννήσου «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ανοίγει τις πύλες της και παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις σε όλους τους κλάδους. Η έκθεση θα αποτελέσει το σημείο παρουσίασης όλων των ποιοτικών προϊόντων της Πελοποννήσου, του αγροδιατροφικού τομέα, των τουριστικών προϊόντων και της επιχειρηματικότητας εν γένει.
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σειρά ενημερωτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές για όλους τους εκθέτες και τους επισκέπτες και θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις της έκθεσης στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης (Κτίριο ΓΕΑ).


Από ημερίδες και συνέδρια για τις εξαγωγές, marketing και b2b επιχειρηματικές συναντήσεις μέχρι live cooking και happenings εκθετών.
Δεν χρειάζεται να διαλέξετε event, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όλα.

Κάθε μέρα γευτείτε… «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»! Παραδοσιακές Συνταγές από όλη την Πελοπόννησο.
Το πλούσιο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει καθημερινά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, «Μαγειρέματα» από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους Δήμους όλων των νομών της Πελοποννήσου: Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν από την «γευστική παλέτα» των Πελοποννησιακών παραδοσιακών συνταγών που θα ετοιμάζονται εκείνη την ώρα από τον Σεφ Βασίλη Γιαννόπουλο και Σεφ από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου.

Happenings – Εκδηλώσεις των εκθετών
Περιπλανηθείτε από περίπτερο σε περίπτερο και απολαύστε τα happenings και events που διοργανώνουν οι εκθέτες στο χώρο τους.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO
Επισκεφθείτε το website και ενημερωθείτε για όλες τι νέες εξελίξεις για τη σημαντικοτερη έκθεση της Πελοποννήσου.
www.peloponnisosexpo.gr
Ώρες Λειτουργίας
Καθημερινές: 17.00 – 22.00
Σάββατο – Κυριακή 10.30 – 22.

Απάντηση