Πάτρα: Του ζήτησε τα νοίκια και την ξυλοκόπησε

0

ImageHandler (1)

Σύμφωνα με τη μήνυση που έχει καταθέσει η ιδιοκτήτρια, ο άνδρας τη χτύπησε βάναυσα στο πρόσωπο και άλλα σημεία του σώματός της και μετέβη στο νοσοκομείο

πηγη

Θύμα ξυλοδαρμού από νοικάρη της έπεσε, σύμφωνα με τα όσα η ίδια καταγγέλλει, μία γυναίκα στην Πάτρα. Ο 42χρονος άνδρας που του είχε νοικιάσει το σπίτι της όφειλε περίπου 2.000 ευρώ σε ενοίκια. Η γυναίκα που διαμένει στο εξωτερικό, πήγε στην Πάτρα για να, συναντήθηκε με τον μισθωτή, του ζήτησε τα χρήματά της και τότε άρχισε ο διαπληκτισμός.

Σύμφωνα με τη μήνυση που έχει καταθέσει, ο άνδρας τη χτύπησε βάναυσα στο πρόσωπο και άλλα σημεία του σώματός της. Η γυναίκα μετέβη στο νοσοκομείο  με σοβαρά χτυπήματα.

Ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας,Βασίλης Μπαλής, μίλησε στο protothema.gr και δήλωσε πως ο 42χρονος πέρασε αυτόφωρο και θα καθίσει στο εδώλιο, κατηγορούμενος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος της άτυχης γυναίκας.

Όμως ο δικηγόρος της άλλης πλευράς, Ιωάννης Αποστολόπουλος, μιλώντας στο protothema.gr δήλωσε πως ο πελάτης του σε καμία περίπτωση δεν χτύπησε την ιδιοκτήτρια και ισχυρίζεται πως η ίδια έπεσε από μόνη της κάτω και χτύπησε, καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Leave a Reply