Πασχαλινή Απόδραση: Να πώς θα επιλέξεις την κατάλληλη Βαλίτσα!

0

Έχεις βρει τον κατάλληλο προορισμό, ξέρεις πότε θα πας και που θα μείνεις. Έχεις κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα.

Μένει μόνο ένα πράγμα.

Πως επιλέγεις το κατάλληλο από τα είδη ταξιδιού για το συγκεκριμένο ταξίδι;

Η απάντηση μοιάζει εύκολη;

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις ταλαιπωρηθεί ποτέ επιλέγοντας λάθος βαλίτσες ή χειραποσκευή. Είσαι καλά ενημερωμένη ή απλά …τυχερή. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι να μη χρειαστεί να ταλαιπωρηθείς ποτέ. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να το αποφύγεις.

Μπήκαμε στα είδη ταξιδιού του starkstores και σου προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές!

Τα κριτήρια με τα οποία επιλέγω τα κατάλληλα είδη ταξιδιού

  • Βαλίτσα ή χειραποσκευή;

  • Με ρόδες ή χωρίς;

  • Από σκληρό ή μαλακό υλικό;

Αυτές είναι οι βασικές επιλογές που έχουμε μπροστά μας επιλέγοντας είδη ταξιδιού. Πάμε να δούμε με ποια βασικά κριτήρια γίνεται αυτή η επιλογή.

  1. Το μέσο μεταφοράς με το οποίο θα γίνει το ταξίδι

  2. Το έδαφος στο οποίο θα κινηθείς

  3. Τα πράγματα που θα πάρεις μαζί σου

  4. Πόσο θα χρειαστεί να κουβαλήσεις

Είναι ξεκάθαρο ότι σπάνια μπορούμε να πάρουμε απόφαση λαμβάνοντας υπόψη μας μόνο ένα από τα παραπάνω κριτήρια. Ιδανικά είναι συνδυασμός όλων. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τουλάχιστον δύο από τα παραπάνω.

Προκειμένου να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ας ρίξουμε μια ματιά στα πλεονεκτήματα που προσφέρει κάθε ένα από τα βασικά είδη ταξιδιού.

Βαλίτσες με ρόδες

Κάνουν το κουβάλημα να μοιάζει πολύ πιο εύκολο ενώ πλέον μπορεί κανείς να τις βρει και ως χειραποσκευή. Οι βαλίτσες που θα βρεις εδώ, θα σε καλύψουν σίγουρα τόσο από άποψη πρακτικότητας, όσο και στυλ.

Το μεγαλύτερό τους μειονέκτημα;

Αν χρειαστεί να τις ανεβάσεις σε σκάλες μπορεί να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη.

Extra Tip: Αν πρόκειται να ταξιδέψεις με αεροπλάνο κι έχεις επιλέξει μόνο χειραποσκευή τότε θα πρέπει να διασφαλίσεις ότι έχεις το κατάλληλο μέγεθος. Κάνοντας κλικ εδώ, μπορείς να δεις μια μεγάλη ποικιλία από χειραποσκευές, ιδανικές για την καμπίνα του αεροπλάνου!

Σακ Βουαγιάζ

Πιο εύκαμπτα και εύπλαστα, είναι πιο εύκολο να χωρέσουν σε αυτοκίνητο με βαλίτσες πολλών ατόμων ή να τις κουμαντάρεις σε χώρους με πολύ κόσμο όπως τα μέσα μεταφοράς. Ακόμα και αν δεν είναι σακίδιο πλάτης μπορείς πάντα να την κουβαλήσεις στην πλάτη σου. Αν πάρεις με ροδάκια φρόντισε ώστε αυτά να είναι καλά ακόμα και αν χρειαστεί να δώσεις κάτι παραπάνω. Θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη.

Leave a Reply