Παρουσίαση του βιβλίου «Δες το Αλλιώς» του Δρ. Γρηγόρη Βασιλειάδη στην Κόρινθο

0


Το νέο βιβλίο του Δρ. Γρηγόρη Βασιλειάδη με τίτλο «Δες το Αλλιώς – 146 προτάσεις για να θυμάσαι να ζεις» παρουσιάζεται το Σάββατο 9 Μαΐου 2026 και ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος).
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Φροντιστηρίου Αγγλικών Γωγώ Ευθυμίου, στον Άγιο Γεώργιο Κορίνθου, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός και φορείς της περιοχής.
Το βιβλίο αποτελεί μια σύγχρονη προσέγγιση σκέψης και καθημερινής στάσης ζωής, μέσα από 146 σύντομα, ουσιαστικά και εμπνευσμένα μηνύματα που καλούν τον αναγνώστη να δει τη ζωή, τις σχέσεις και τον εαυτό του «αλλιώς».
Ο Δρ. Γρηγόρης Βασιλειάδης, με λόγο άμεσο και ανθρώπινο, επιχειρεί να δώσει μικρές αλλά ουσιαστικές αφορμές αυτογνωσίας, αισιοδοξίας και προσωπικής εξέλιξης, σε μια εποχή όπου η ανάγκη για εσωτερική ισορροπία και ουσιαστική επικοινωνία είναι πιο έντονη από ποτέ.
Η παρουσίαση αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού της Κορινθίας, ανθρώπων του βιβλίου, της εκπαίδευσης και της τοπικής κοινωνίας, σε μια βραδιά αφιερωμένη στη δύναμη της σκέψης και της θετικής οπτικής απέναντι στη ζωή.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Leave a Reply