Παραιτηση Γεωργούση από το εργοστάσιο σταφίδας της ΣΚΟΣ με προειδοποιησεις…

0

Σας γνωρίζω ότι ως Πρόεδρος του Συνεταιριστικού Εργοστασίου Σταφίδας “PRIMAROLI S.A.”, υπέβαλλα σήμερα την 20η-07-2015 παραίτησή μου από την ιδιότητα του Προέδρου του εν λόγω εργοστασίου, για του λόγους που αναφέρω σε αυτήν, η οποία έχει αναλυτικά ως κάτωθι:

image

“ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝ/ΚΟΥ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ
“PRIMAROLI S.A.”

ΠΡΟΣ:
ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ. Σ ΤΗΣ “Σ.Κ.Ο.Σ. ΑΕΣ Α.Ε.”
ΕΔΡΑ: ΜΑΙΖΩΝΟΣ 211-ΠΑΤΡΑ

Κύριοι,
κατόπιν της πρόσφατης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της “Σ.Κ.Ο.Σ. ΑΕΣ Α.Ε.” και της επιγενομένης αλλαγής της Διοίκησης αυτής, έχω να Σας γνωστοποιήσω τα εξής:
Οι εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις των νέων μελών του Δ.Σ της εταιρείας προς εμέ και δη όσον αφορά την οικονομική διαχείριση και την εν γένει πορεία και πρόοδο των εταιρειών [“Σ.Κ.Ο.Σ. ΑΕΣ Α.Ε.”-μητρικής και “PRIMAROLI S.A.”-θυγατρικής], οδήγησαν αυτές στο παταγωδώς αποτυχημένο οικονομικά σημείο από το οποίο και ανέλαβα με τα λοιπά μέλη του απερχομένου Δ.Σ. κατά τον Μάρτιο του 2015.
Εν όψει όλων αυτών, είμαι αναγκασμένος να Σας υποβάλλω με την παρούσα μου την παραίτησή μου, δεδομένου ότι, καθώς πιστεύω, οι ανεύθυνες και οπισθοδρομικές τακτικές Σας, θα επαναφέρουν τις εταιρείες σε νέες αποτυχίες και στον ολοκληρωτικό υποβιβασμό των εισοδημάτων των αγροτών, λόγω του σοβαρού κινδύνου που ελοχεύει για την μεγαλύτερη μείωση της τιμής της σταφίδας και την συνεπεία αυτού πλήρη κατάργηση των δικαιωμάτων των αγροτών.

Δευτέρα, 20-07-2015
Μετά τιμής:

Γ.ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ”

Leave a Reply