Παραδέχθηκε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος ο “Φρανκ Αντεργουντ” 

0

Στη δημόσια παραδοχή πως είναι ομοφυλόφιλος προχώρησε ο Κέβιν Σπέισι. Η δήλωση του οσκαρικού ηθοποιού ήρθε λίγες ώρες μετά την καταγγελία ηθοποιού πως ο Σπέισι τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά σε ηλικία 14 ετών.
Ο Κέβιν Σπέισι δεν άργησε να απαντήσει στα όσα του καταλογίζει ο Άντονι Ραπ και με δήλωση του στα social media ισχυρίστηκε πως δεν θυμάται να του επιτέθηκε σεξουαλικά αλλά σε περίπτωση που το έκανε ζητά συγγνώμη για την «βαθιά απρεπή συμπεριφορά μεθυσμένου».

Στη συνέχεια της δήλωσης του, ο Σπέισι παραδέχεται για πρώτη φορά δημοσίως πως είναι ομοφυλόφιλος, παραδεχόμενος τις φήμες που κυκλοφορούν χρόνια στον χώρο του θεάματος: «Όπως γνωρίζουν οι πιο στενοί μου φίλοι, στην ζωή μου έχω πάει με άντρες και με γυναίκες. Είχα ερωτικές και ρομαντικές σχέσεις με άντρες στην ζωή μου και τώρα επέλεξα να ζω ως ομοφυλόφιλος άντρας. Θέλω να το αντιμετωπίσω αυτό ειλικρινά και ανοιχτά και αυτό ξεκινά με την εξέταση της ίδιας μου της συμπεριφοράς».

Ολόκληρη η δήλωση του Κέβιν Σπέισι:

«Σέβομαι πολύ και θαυμάζω τον Άντονι Ραπ ως ηθοποιό. Είμαι παραπάνω από τρομοκρατημένος που άκουσα την ιστορία του. Ειλικρινά δεν θυμάμαι το περιστατικό, πρέπει να είναι περισσότερα από 30 χρόνια πριν. Αλλά αν όντως συμπεριφέρθηκα όπως περιγράφει, του οφείλω την πιο ειλικρινή μου συγγνώμη για αυτό που ήταν μια βαθιά απρεπής συμπεριφορά μεθυσμένου, και λυπάμαι για τα συναισθήματα που περιγράφει πως ένιωθε όλα αυτά τα χρόνια».

»Η ιστορία αυτή με ενθάρρυνε να ξεκαθαρίσω κι άλλα πράγματα για την ζωή μου. Γνωρίζω ότι υπάρχουν φήμες για μένα και κάποιες ενισχύθηκαν από το γεγονός πως είμαι τόσο προστατευτικός για την ιδιωτικότητά μου. Όπως γνωρίζουν οι πιο στενοί μου άνθρωποι, στην ζωή μου έχω πάει με άντρες και με γυναίκες. Είχα ερωτικές και ρομαντικές σχέσεις με άντρες στην ζωή μου και τώρα επιλέγω να ζω ως ομοφυλόφιλος άντρας. Θέλω να το αντιμετωπίσω αυτό ειλικρινά και ανοιχτά και αυτό ξεκινά με την εξέταση της ίδιας μου της συμπεριφοράς».

πηγη

Leave a Reply