Παρά τη βροχή ο Βελλερεφών μαζί με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Αρχαιας Κορίνθου και το ΚΕΠΑΠ διοργάνωσαν εορταστική εκδηλωση

0

Σήμερα Κυριακή των Βαΐων 17 Απριλίου ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Κορίνθου “ΒΕΛΛΕΡΕΦΩΝ” σε άψογη συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αρχαίας Κορίνθου, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου (ΣΕΑΚ) και το ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων διοργάνωσαν εορταστικές εκδηλώσεις στην Πλατεία Αρχαίας Κορίνθου.
Η γιορτή ξεκίνησε στις 11.00, στην Πλατεία Αρχαίας Κορίνθου, με την Χορωδία του ΚΕΠΑΠ όπου τραγούδησε Θρησκευτικούς ύμνους. Συνεχίστηκε στον ίδιο χώρο, όπου οι “μικροί” μας φίλοι συμμετείχαν στην παιδική εκδήλωση Κυνηγιού Πασχαλινών Αυγών.
Τρέξαμε, γελάσαμε,ψάξαμε, και παίξαμε με την ψυχή μας! Ήταν η πρώτη ανοιξιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους παρά την βροχή που επικράτησε, μια γιορτή γεμάτη κυνήγι για κρυμμένες εκπλήξεις, μουσική, παιχνίδια και κατασκευή Πασχαλινής Λαμπάδας για παιδιά.
Ευχαριστούμε πολύ όσους παρευρέθηκαν με τα παιδάκια τους, καθώς και όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση.
Ακόμα να ευχαριστήσουμε τα καταστήματα που βοήθησαν λόγω καιρικών συνθηκών στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης με την προσφορά υλικών αλλά και χώρου.
Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος , τον Αντιπρόεδρο του ΚΕΠΑΠ κ. Γιώργος Μαγκλάρας ,τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Κώστας Παπαϊωάννου και τους τοπικούς συμβούλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μας.

Leave a Reply