Home Διεθνή Παπαδημούλης για Καταλονία: Η αστυνομική βία και η καταστολή οξύνει την κρίση

Παπαδημούλης για Καταλονία: Η αστυνομική βία και η καταστολή οξύνει την κρίση

0

Την αστυνομική βία και την καταστολή στη Βαρκελώνη σχολιάζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

Με ανάρτηση του στο Twitter σημειώνει: «Η αστυνομική βία και η καταστολή οξύνει την κρίση στη σχέση Μαδρίτης και Βαρκελώνης. Τα πολιτικά προβλήματα λύνονται με διάλογο και δημοκρατία».

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει στην ανάρτηση του: «η απλή σύγκριση της ωμής αστυνομικής βίας στο #cataloniareferendum, με το δημοψήφισμα στη Σκωτία, είναι συντριπτική για τον @marianorajoy».

http://news247.gr/eidiseis/politiki/papadhmoulhs-gia-katalonia-h-astynomikh-via-kai-h-katastolh-oksunei-thn-krish.4871752.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=news247gr

NO COMMENTS

Leave a ReplyCancel reply

Discover more from eKorinthos

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Exit mobile version