Πανταζής.  Μακρυά το δημαρχείο από το  Επιμελητήριο.

0

Με απογοήτευση παρακολουθώ σαν επιχειρηματίας και μέλος του Επιμελητηρίου, σαν δημοτικός σύμβουλος αλλά και σαν απλός δημότης, την προσπάθεια εμπλοκής των εκλογών του Επιμελητηρίου με το δημαρχείο Κορινθίων.

Μία προσπάθεια που ξεκινά κατά κύριο λόγο από τον δημάρχο Κορινθίων με προφανή σκοπό την “κατάληψη” του φορέα ώστε, κατά την φαντασία του, να τον βοηθήσει στις πολιτικές του βλέψεις.
Θα παρακαλέσω τους υποψηφίους να παραμείνουν μακρυά από αυτά τα παιχνίδια που παίζονται εν αγνοία τους και να αντιμετωπίσουν τον δήμαρχο Κορινθίων όπως και κάθε άλλον αιρετό, με τον θεσμικό του ρόλο και μόνο.
Εξάλλου τους θυμίζω ότι η σχέση του δημάρχου Κορινθίων με την επιχειρηματικότητα έχει εξαντληθεί σε συγκεκριμένα περιστατικά όπως:
Η κατασκευή εργοστασίου μεταξύ του στενού του συνεργάτη, τότε αντιδήμαρχου τεχνικών έργων και του “δημοτικού ” εργολάβου και νυν αντιδήμαρχου, με τις γνωστές αναθέσεις έργων προεκλογικά.
Οι απευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένη μοναδική επιχείρηση εστίασης και
Στην επίσημη τοποθέτηση του δήμου Κορινθίων στους 17 Δήμους της χώρας (μαζί με το Πέραμα, το Κερατσίνι κλπ), με το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στη χώρα, κάτι που του χάρισε επάξια τον τίτλο του “Δημάρχου των ανέργων”.

Οι επιχειρηματίες του τόπου μας παρακολουθούν τις εξελίξεις από κάθε άποψη και σίγουρα θα λάβουν συγκεκριμένη και αυστηρή θέση κατά τη διάρκεια των εκλογών.
Μην εντυπωσιάζονται οι υποψήφιοι από καλά αμειβόμενους επικοινωνιακούς συμβούλους οι οποίοι προσπαθούν να ανασηκώσουν το διαλυμένο προφίλ ανθρώπων που αποτελούν τροχοπέδη στην επιχειρηματικότητα και όχι μόνο.
Η κοινωνία γνωρίζει και έχει αποφασίσει.
Όσον αφορά το συνέδριο του Επιμελητηρίου, επειδή μου έχει ζητηθεί η δημόσια τοποθέτηση μου, θεωρώ ότι θα έχει σημαντική αξία, μόνο αν οι υποψήφιοι δεσμευθούν για την υλοποίηση των προτάσεων του, ειδάλλως θα είναι άκαιρο και άσκοπο.
Προσωπικά είμαι στη διάθεση κάθε υποψήφιου ώστε με τους συνεργάτες μου να δώσουμε κάθε βοήθεια στην δημιουργία και την υλοποίηση προγραμμάτων δράσης του Επιμελητηρίου, τα οποία να ανακουφίσουν πραγματικά τις επιχειρήσεις και να δημιουργήσουν συνθήκες ανάκαμψης στην περιοχή μας.

Βασίλειος Πανταζής
Πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ
Δημοτικός σύμβουλος

Leave a Reply