Πανταζης: Αν ήμουν Δήμαρχος θα ντρεπόμουν να υπερηφανεύομαι για το έργο της υποτιθέμενης ανάπλασης του Ξηριά

0

image

Τα εγκαίνια του έργου της ανάπλασης του Ξηριά που έγιναν σήμερα, σχολίασε ο δημοτικός σύμβουλος της Συμμαχίας Πολιτών πολιτικός μηχανικός Βασίλης Πανταζής δηλώνοντας :

-Προσωπικά αν ήμουν δήμαρχος θα ντρεπόμουν να υπερηφανεύομαι για το έργο της υποτιθέμενης ανάπλασης του Ξηριά. Ένα έργο που δείχνει την παντελή έλλειψη αισθητικής της δημοτικής αρχής, η οποία εκτελεί έργα αποσπασματικά, χωρίς ένα ενιαίο σχέδιο το οποίο θα βοηθήσει την Κόρινθο να αποκτήσει λίγο χρώμα και να ξεφύγει από τη συνεχή της αισθητική υποβάθμιση των τελευταίων χρόνων.

Ένα έργο το οποίο σε λίγες ημέρες, όπως άλλωστε ήταν και πριν λίγες ημέρες, θα δείχνει σημάδια εγκατάλειψης αφού κανείς δεν ασχολιόταν (πλην μια δυο ημερών λόγω των εγκαινίων ) αλλά και κανείς δεν θα ασχοληθεί με την καθημερινή αναγκαία συντήρηση του.

Ένα πανάκριβο για το μέγεθος του έργο το οποίο απλώς χρησιμοποιήθηκε για να «τιμωρήσει» και πάλι τους κατόχους οχημάτων στην Κόρινθο.

Προσωπικά αμφισβητούσα την ικανότητα σχεδιασμού έργων του κου Πνευματικού αλλά τώρα εξαλείφθηκαν και οι τελευταίες μου αμφιβολίες. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι το τελευταίο κακό στην Κόρινθο που της επιφυλάσσει αυτή η δημοτική αρχή.

Όσον αφορά τη “δεξίωση” που ακολούθησε μέσα στο κλίμα φτώχειας που βιώνει ο πολίτης και η οποία ανατέθηκε στην εταιρεία στην οποία ανατίθενται με απευθείας αναθέσεις όλες σχεδόν οι παρόμοιες τελετές που γίνονται, το αφήνω στους δημότες να το κρίνουν.

Απάντηση