Πάνω από 10 κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν στην Κορινθία – Χειροπέδες σε δύο άνδρες που είχαν αυτοσχέδιο αποξηραντήριο

0

Περισσότερα από 10 κιλά κάνναβης αλλά παράλληλα και 12,5 κιλά κλαδίσκων με φούντες κάνναβης εντοπίστηκαν στην κατοχή δύο ανδρών, ηλικίας 57 και 60 ετών αντίστοιχα στην τοπική κοινότητα του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης στην Κορινθία. Οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την αστυνομία και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες διατηρούσαν αυτοσχέδιο αποξηραντήριο σε δασική έκταση του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Ο ένας από τους δύο άνδρες διακινούσε κάνναβη στην Κορινθία

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αποξηραντήριο, βρέθηκαν 10 κιλά και 115 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και 12,5 κιλά κλαδίσκων με φούντες κάνναβης.

Παράλληλα, σε έρευνα που διεξήχθη στο σπίτι του 57χρονου βρέθηκαν 20 σπόροι κάνναβης, ενώ, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 57χρονος διακινούσε ποσότητες κάνναβης, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Leave a Reply