Παναμάς – ΗΠΑ, Ανάλυση και προγνωστικά στοιχήματος by foxbet.gr

0

Gold Cup: Παναμάς – ΗΠΑ

image

Οι Η.Π.Α. εξασφάλισαν την πρωτιά στον όμιλο και θα παραταχθούν για την τιμή των όπλων απέναντι στον Παναμά, ο οποίος «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς. Στις 04:30 η πρώτη σέντρα του αγώνα, που θα διεξαχθεί στο «Σπόρτινγκ Παρκ» (18.467).
Προϊστορία (10ετίας ανεξαρτήτου έδρας): 11Ν-0Ι-1Η, με τη μία νίκη των Η.Π.Α. να έρχεται στα πέναλτι και την άλλη στην παράταση.
Μάλλον ικανοποιημένοι θα πρέπει να αισθάνονται οι παίκτες του από το 1-1 με την Ονδούρα στη δεύτερη υποχρέωσή τους στο θεσμό, παρόλο που μέχρι το 81’ κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους. Ναι μεν ξεκίνησε καλύτερα το ματς και προηγήθηκε στο 21’, αλλά κάπου εκεί αποφάσισε να μην ρισκάρει περισσότερο: κλείστηκε στα καρέ του, «παρέδωσε» την κυριαρχία στους «κατράτσος» και τιμωρήθηκε με την ισοφάριση. Όπως περίπου είχε συμβεί και στην πρεμιέρα με την Αϊτή. «Μας προβληματίζει το γεγονός πως συνέβη ξανά το ίδιο (σ.σ. δέχθηκε γκολ στο τέλος χάνοντας βαθμούς). Τώρα όμως προχωράμε μπροστά και θα τα δώσουμε απέναντι στις Η.Π.Α. Θα είναι μια δύσκολη μάχη, ωστόσο δεν φοβάμαι», είπε ο ομοσπονδιακός Γκόμες. Με νίκη σήμερα θα είναι σίγουρα 2ος στον όμιλο, ενώ σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα χρειαστεί να περιμένει να μάθει τι θα συμβεί στην έτερη αναμέτρηση του γκρουπ, αλλά και στις υπόλοιπες συναντήσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο για καλύτερες τρίτες θέσεις.

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα Παναμάς – ΗΠΑ.

Leave a Reply