Παει η `περιμετρος`

0

Το ρόλο της Μαρίνας που αγαπήσαμε στο θρυλικό κινηματογραφικό μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη “Γοργόνες και Μάγκες” ενσαρκώνει φέτος στο θέατρο Broadway η Μαρία Κορινθίου και ήδη έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της παράστασης που σκηνοθετεί ο Γιώργος Βάλαρης.

Η σέξι και αποκαλυπτική Μαρία Κορινθίου εντυπωσίασε στο ρόλο που έπαιξε πριν 49 χρόνια η Μάρθα Καραγιάννη και προκάλεσε βροχή από σχόλια για την τελευταία καυτή εμφάνισή της , χορεύοντας ως Μαρίνα σε σκηνή νυχτερινού κέντρου με σέξι κορμάκι και φτερά!

“Η Μάρθα Καραγιάννη μου είχε πει ότι θα με κριτικάρουν για το κοστούμι”, δήλωσε η Μαρία Κορινθίου στην κάμερα της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω” μετά τον σάλο που έγινε. “Αν βλέπουν κάτι προκλητικό είναι δικό τους το πρόβλημα”, υποστηρίζει η ηθοποιός.

Στο πλευρό της στάθηκε και ο σκηνοθέτης της παράστασης σχολιάζοντας: “Αν η Μαρία Κορινθίου δεν ήταν τόσο ξεχωριστή δεν θα ασχολούνταν μαζί της.”

Το κοστούμι της παράστασης παρόλα αυτά τροποποιήθηκε και η ενδυματολόγος, Έλενα Παπανικολάου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Epsilon. “Η Μαρία Κορινθίου ήξερε ότι θα σχολιαστεί το κοστούμι”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Leave a Reply