“Όχι” της Σουπερλίγκας στη χορηγία που πρότεινε ο ΟΠΑΠ

0

SUPERLEAGUE_654_355

Η Σουπερλίγκα απέρριψε την πρόταση του ΟΠΑΠ για τις χορηγίες στις φανέλες των ομάδων και στο πρωτάθλημα, κρίνοντας το ποσό που προσφέρθηκε χαμηλό. Νέες διαπραγματεύσεις θα επιδιώξει η Λίγκα.

Στο ΔΣ που διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης (30/6), η πλειοψηφία απεφάνθη πως το ποσό των 16.5 εκατομμυρίων που πρότεινε ο ΟΠΑΠ για τη χορηγία ομάδων και πρωταθλήματος δεν είναι επαρκές, και αποφασίστηκε να συσταθεί επιτροπή, η οποία θα προχωρήσει σε νέες διαπραγματεύσεις με τον ΟΠΑΠ, ώστε να εξασφαλίσει ένα μεγαλύτερο ποσό. Από πλευράς λίγκας στοχεύουν σε σημαντική αύξηση, αναζητώντας το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Κατά τα λοιπά, αποφασίστηκαν οι επίσημες ημερομηνίες του πρωταθλήματος, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν μπάχαλα όπως το περυσινό. Έτσι, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το διήμερο 22/23 Αυγούστου, ενώ η κλήρωση θα γίνει είτε στις 13, είτε στις 14 Ιουλίου (ανάλογα με το πότε θα μπορούν να δώσουν το «παρών» όλες οι ομάδες).

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί στις 21 Δεκεμβρίου, η κανονική διάρκεια θα τελειώσει στις 17 Απριλίου, ενώ τα πλέι-οφ θα διεξαχθούν στο διάστημα 4-22 Μαΐου.

Απάντηση