ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

0

Σήμερα Τρίτη 25/4/2017 πραγματοποιήσαμε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Κορίνθου, μετά και την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου να ακυρώσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αρνείται να παρατείνει τις συμβάσεις μας. Η απόφαση της Αποκεντρωμένης είναι καθοριστική, γιατί ακυρώνει την μία και μοναδική απόφαση συλλογικού οργάνου του Δήμου Κορινθίων για το θέμα μας,  αφού ο Δήμαρχος Κορίνθου έχει αποφύγει επιμελώς να βάλει την υπογραφή του σε επίσημο έγγραφο και αφήνει τους Δημοτικούς του Συμβούλους να εκτίθενται και να ψηφίζουν 2 φορές μάλιστα παράνομα.
Ο Δήμαρχος κρύβεται πίσω από την αρνητική απόφαση της προσωρινής διαταγής του δικαστηρίου τον Δεκέμβριο του 2016, ‘’ξεχνάει’’ όμως ότι ενδιάμεσα έχει βγει και νέος νόμος και εγκύκλιοι, που τον καλούν να εφαρμόσει το νόμο, αλλά και η απόφαση της αποκεντρωμένης που θεωρεί παράνομη την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Προκαλεί  μάλιστα εντύπωση η ‘’σιγουριά’’ του και η διάθεση του να προκαταβάλει και την απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα λες και  έχει δεδομένη την αρνητική απόφαση από κάπου.

Σήμερα για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος ξέροντας για την κινητοποίηση μας εξαφανίστηκε, όπως κάνει κάθε φορά. Αρνείται να μας δει.  Δεν μας πειράζει, μας βλέπει ο λαός της Κορίνθου, που κρίνουν θετικά την στάση και τον αγώνας μας,  γι΄ αυτό άλλωστε δημοτικές παρατάξεις, κόμματα, μαζικοί φορείς, σωματεία ακόμα και ο μητροπολίτης Κορίνθου με ανακοίνωση του είναι στο πλευρό μας απομονώνοντας τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή.

Συνεχίζουμε τον αγώνα. Την Δευτέρα 1 Μάη θα είμαστε στην απεργιακή συγκέντρωση στα περιβολάκια στις 10.30. π.μ.

Κόρινθος 25/4/2017                   

Απάντηση