ΟΧΙ στην εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε κατοικημένες περιοχές – Δράση ΤΩΡΑ!! (Άρθρο του Αντώνη Γκoύλελη)

0

keraia

Το τελευταίο καιρό παρατηρείται μεγάλη αύξηση στις εγκαταστάσεις κεραιών από εταιρίες κινητής τηλεφωνίας σε κατοικημένες περιοχές σε όλη την Ελλάδα

Οι εταιρίες θέλοντας να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες για καλύτερη κάλυψη των χρηστών τους επιλέγουν την εγκατάσταση κεραιών σε πυκνοκατοικημένες περιοχές όπου ζούμε και καθημερινά κινούμαστε εμείς και τα παιδιά μας, σε συνεργασία με ανεγκέφαλους ιδιοκτήτες που “νοικιάζουν” την ταράτσα τους κερδίζοντας πολλά χρήματα μηνιαίως με αποτέλεσμα να σπέρνουν τον καρκίνο μέσα στα σπίτια μας!!

Στον βωμό του κέρδους λοιπόν θυσιάζουν την υγεία μας χωρίς πολλές φορές να το ξέρουμε!

Ήδη χιλιάδες κεραίες που βρίσκονται εγκατεστημένες είναι οι περισσότερες παράνομες, καμουφλαρισμένες για να μην γίνονται αντιληπτές.

Στην Κόρινθο η κατάσταση δυστυχώς πλέον έχει ξεφύγει. Σε μια τόσο μικρή πόλη φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στις ταράτσες και δεν ξέρει κανείς τι του ξημερώνει.

Παραλία Καλάμια Κόρινθος

Στην παραλία Καλάμια της Κορίνθου από το 2011 λειτουργούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ δυο κεραίες της Vodafone. Σε πολύ μικρή απόσταση βρίσκεται δημοτικό σχολείο και παιδική χαρά. Οι κάτοικοι παρόλο που μάζεψαν υπογραφές δεν έγινε τίποτα, ακόμα και σήμερα σπέρνουν τον καρκίνο σε όλη την γειτονιά. Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό ρεπορτάζ του Greek-iNews.gr.

 

Κόρινθος: Απόπειρα εγκατάστασης στην οδό πήγασου 41

Την προηγούμενη εβδομάδα στην οδό πήγασου 41 επιχείρησαν να εγκαταστήσουν κεραία της Wind σε πυκνοκατοικημένη περιοχή επίσης ΠΑΡΑΝΟΜΑ, (σε απόσταση μικρότερης των 300 μέτρων απο τις κεραίες στην παραλία Καλάμια) ευτυχώς ο κόσμος το αντιλήφθηκε άμεσα και κατάφερε να διέκοψει τις εργασίες τοποθέτησης. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Κεραία σε μια νύχτα στην Πάτρα

Στην Πάτρα και συγκεκριμένα στα Ζαρουχλέικα στήθηκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ κεραία μέσα σε μια νύχτα σε απόσταση μικρότερη των εκατό μέτρων από δυο δημοτικά σχολεία!! Ο σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των σχολείων προσπαθούν να την κατεβάσουν. Διαβάστε την ανακοίνωση τους εδώ.

Σήμερα είναι στην γειτονιά κάποιου αλλού αύριο στην δικιά σου!! Μην περιμένεις ΔΡΑΣΕ ΤΩΡΑ!!

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ!!!

Αν δεν κινητοποιηθούμε θα μας αναγκάσουν να φύγουμε από τα σπίτια μας για να κάνουν την “δουλειά” τους!!

Άρθρο του Αντώνη Γκoύλελη

 

Leave a Reply