Όχι μονο είναι ανικητοι…χαλασαν και χρήματα για τη νίκη τους αυτή…

1

Μην παραπονιέστε πλέον ότι δεν ξέρετε αν η γέφυρα της Ποσειδωνιας είναι κάτω… Στην τελική στροφή θα το ξέρετε αφού μπήκε προειδοποιητική πινακίδα για τη γέφυρα…στη γέφυρα…

Μεταφέρουμε το σχόλιο του φίλου Κώστα Πιτσιου:

…. περί της βυθιζόμενης και των νέων ηλεκτρονικων πινάκων….

…..για την οικονομία την ευκολία και την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών που θέλουν να πάνε απο Κορινθο προς Λουτράκι , ή από Λουτράκι για Κορινθο , λόγω της βυθιζόμενης γέφυρας που υπάρχει το σχετικό πρόβλημα καθυστέρησης με αποτέλεσμα χάσιμο χρόνου , υπάρχουν εκατέρωθεν ηλεκτρονικοί πίνακες όπου μας ενημερώνουν εάν ή γέφυρα είναι διελευσιμη ή όχι.

Το θέμα είναι ότι οι ηλεκτρονικοί αυτοί πίνακες ως επί το πλείστον σπανίως λειτουργούν , και δημιουργούνται δυσάρεστες καταστάσεις με καθυστερήσεις νεύρα , γκρινιες , και φωνές… τόσο ώστε οι χειριστές της γέφυρας να κλείνονται στο κουβούκλιο και να μην ξεμυτίζουν . 

Όμως να.

Νέοι ηλεκτρονικοί πίνακες .

Με μεγάλα και ευδιάκριτα γράμματα .

Μπράβο στην εταιρεία .

Όμως ο ταλαιπωρος οδηγός δυστυχώς δεν θα διευκολυνθεί.

Και γιατί ?

Το μέγα ερώτημα στην χώρα μας είναι το γιατί.

Λόγοι πολλοί και διάφοροι .

Καθώς και διότι χωρίς κόπο δεν χαρίζεται τίποτα .

Για κάποιον από τους πολλούς αυτούς λόγους λοιπόν οι ηλεκτρονικοί αυτοί προειδοποιητικοι πίνακες , αντί να τοποθετηθούν στις θέσεις των προτέρων και να τους αντικαταστήσουν , τους τοποθέτησαν εκατέρωθεν της βυθιζόμενης γέφυρας….

Έτσι περιμένουμε εκεί και όταν ή γέφυρα ανέβει , είμαστε σίγουροι δύο φορές , και από τον πίνακα , αλλά και από την γέφυρα που είναι ορατή .

Να γιατί ή χώρα μας πάει μπροστά .

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν σε άλλες χώρες τέτοια μυαλά…!!!
Πίτσιος Κωνσταντινος

Θα σχολιάσουμε βέβαια ότι ανακοανακοινωθηκαπε με χαρά η τοποθέτηση αυτών των πινακίδων από κάποια ΜΜΕ ( πιθανότατα από κάποιο δελτίο Τύπου).

Είπαμε… Ανίκητοι….

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. πολλά συγχαρητήρια στην ΑΕΔΙΚ, κατάφερε και ξεπέρασε σε μαλακία τον Πνευματικό και τον Δήμο Κορινθίων!

Απάντηση