Όταν ο προγραμματισμός είναι της πλακας

0

Αλλο ένα από τα φοβερά έργα της Δημοτικής Αρχής των έργων. Περιοχή Καλλιθέας στην Κόρινθο. Η άσφαλτος είχε μπει πριν λίγους μήνες ενώ ήταν μέσα στα χώματα.

image

Κόπηκε ο δρόμος το έργο εμεινε στη μέση αφού εδώ και 20 μέρες σταμάτησαν τα συνεργεία. Άρχισαν οι βροχές και επανήλθε η πρότερη κατάσταση.

image

Τζάμπα τα λεφτά και πάλι βομβαρδισμενο τοπίο…Πάλι καλά που από την περιοχη είναι και η Αρβανιτη και θα φτιαχτεί η ζημιά αλλιώς θα τιμωρούσαν την Καλλιθέα που τους μαύρισε….

image

Οι φωτογραφίες που αναγνώστης μας έστειλε συνοδεύονταν και απο αυτο το κείμενο:
Η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο.
Εδώ και δέκα ημέρες που βρέχει συνέχεια, δεν έχουν ρίξει ούτε μια φτυαριά αμμοχάλικο στην λεωφόρο (εδώ γελάμε ε;) Ιωνίας στην Νεάπολη, και μας αναγκάζουν να περνάμε μέσα απο τις λάσπες και τις λακκούβες, που είναι αγνώστου βάθους μιας και είναι γεμάτες νερό.
Το… “έργο” ξεκίνησε πριν έναν μήνα περίπου, κόπηκε η υπάρχουσα άσφαλτος για να γίνει πεζοδρόμιο και μπήκαν τα κράσπεδα χωρίς να υπάρχει σήμανση πλην ενός μπετονιού και μισού κώνου τα οποία το βράδυ που δεν υπάρχει φωτισμός μπορείς να τα χτυπήσεις καθώς ξεπετάγονται μπροστά σου στην (παλιά) ευθεία που είναι και άσφαλτος.
Τα αυτοκίνητα κινούνται τόσο καιρό μέσα στο χωράφι στην κυριολεξία. Ούτε σε κάν σε χαλικοστρωμένο δρόμο! Αυτές τις ημέρες που έβρεχε συνεχώς το χωράφι αυτό λάσπωσε, γέμισε νερό και λακκούβες και κανένας δεν ενδιαφέρεται.
Τόσο μυαλό ήθελε να ρίξουν πρώτα άσφαλτο στο κομμάτι που θα κινούνται τα αυτοκίνητα και μετά να κόψουν τον παλιό δρόμο να τον φτιάξουν πεζοδρόμιο; Και γιατί τα συνεργεία του Δήμου έχουν εξαφανιστεί τις τελευταίες 20 μέρες απο το σημείο; 

Απάντηση