Όταν η μπότα δεν πάει στο χιόνι Καλό και το σκαρπίνι! (Άρθρο της Fresh Press)

0

image

<

p style=”text-align:left”>Αναφέρομαι σε σχόλια που έγιναν στο διαδίκτυο, σε τοπικό επίπεδο, όσον αφορά τον Πνευματικό, που δεν πάτησε το μποταφορεμένο πόδι του στο αποκλεισμένο από τα χιόνια Στεφάνι και τον Νανόπουλο, που έστω και με τα σκαρπίνια έδωσε το παρόν.

Έτσι κι αλλιώς η απουσία του Δημάρχου ήταν εμφανής και γιατί όχι αφού με την νίκη των τελευταίων εκλογών κέρδισε το < < μαξιλαράκι >>. Πέντε χρόνια του λοιπού
[ τα τελευταία ] βεβαίως, θα περάσουν χωρίς άγχος και το μόνο μέλημα θα είναι το < < δαχτυλίδι >> στον γιατρό!

Τον έτερο γιατρό κατάφερε να < < ποδοπατήσει >> και καλά του έκανε, με το μυαλό που κουβαλάει!

Όσον αφορά τον αποκλεισμό του Στεφανίου, μια είναι η αλήθεια. Όποια φροντίδα προσέφερε ο Δήμος το έκανε και μάλιστα με πρόχειρο τρόπο, μετά τα δημοσιεύματα.

Αυτό αποδεικνύεται και από τη συνέντευξη που έδωσαν οι δυο αρμόδιοι του Δήμου, απατώντας στις καταγγελίες των κατοίκων του Χωριού. Αρκεί κανείς να την παρακολουθήσει με προσοχή. Αντί να καλύψουν τα λάθη ή την αδιαφορία ή την σκοπιμότητα, ομολόγησαν ότι το επίμαχο διάστημα που αναφερόντουσαν τα ρεπορτάζ της F-P.GR και eKorinthos.gr
Λειτούργησε το < < μαξιλαράκι >> και όχι τα εκχιονιστικά ως όφειλαν!

Με την ευκαιρία, για το ίδιο θέμα, επιθυμώ να τονίσω στον αγαπητό Γιάννη και καλό συνάδελφο, ότι διαβάζοντας την κριτική για το επίμαχο θέμα στην Ιστοσελίδα του, δεν κατάλαβα αν αυτά όλα που γράφτηκαν και κυρίως ο πρόλογος, ήταν δικός του ή των συνεντευξιασμένων.

Το πιθανότερο να είναι του δημοσιογράφου, επειδή λείπουν τα εισαγωγικά! Όπως όμως και να έχει το ζήτημα, ένα έχω να παρατηρήσω.
ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ!!!

Και κάτι τελευταίο. Η F-P.GR και eKorinthos.gr που δημοσιοποίησαν το θέμα κάνωντας επιτόποιο ρεπορτάζ δεν παρέλειψαν επίσης να αναρτήσουν και τις απόψεις του Δήμου.

Leave a Reply