Ορθοπεδικά είδη και νοσοκομειακά κρεβάτια που καλύπτουν στην εντέλεια όλες τις ανάγκες του ασθενούς

0

10-2-1897

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις τυχαίνει κάποια ασθένεια ή ατύχημα να μας καταβάλει και να μας δυσκολεύει την ζωή και την καθημερινότητα.

Ορθοπεδικά είδη

Η e-medicals με σεβασμό προς τον ασθενή, παρέχει όλες τις απαραίτητες λύσεις για την αποτελεσματική φροντίδα του ατόμου σε περίπτωση κατ’ οίκον νοσηλείας καθώς και μία μεγάλη ποικιλία σε εξειδικευμένα ορθοπεδικά είδη για την ταχύτερη ανάρρωση του ασθενούς μετά από ατυχήματα ή επεμβάσεις.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να βρείτε ειδικά ορθοπεδικά είδη για την κοιλιακή χώρα, τα κάτω άκρα, τους ώμους και τα άνω άκρα, καθώς και για τον κορμό και τον αυχένα. Μπορείτε να βρείτε επίσης πέλματα ειδικής κατασκευής και πέλματα σιλικόνης, ανατομικά μαξιλάρια, αεροστρώματα και ειδικά καλσόν και κάλτσες για την καταπολέμηση της φλεβίτιδας.

Βοηθήματα Κατάκλισης
Επιπλέον διατίθενται βοηθήματα κατάκλισης μεγάλης ανθεκτικότητας για να μπορεί ο ασθενείς να σηκώνεται και να κάθεται πιο εύκολα στο κρεβάτι χωρίς δυσκολία, αλλά και βοηθήματα WC για την καλύτερη και ευκολότερη αυτοεξυπηρέτηση του ασθενούς.

Σε περιπτώσεις κατ’ οίκον νοσηλείας, η e-medicals διαθέτει επίσης νοσοκομειακά κρεβάτια δύο ειδών,είτε χειροκίνητα είτε ηλεκτρικά, που διευκολύνουν την καθημερινότητα του ασθενούς και εγγυώνται έναν ξεκούραστο και άνετο ύπνο για ταχύτερη και πιο ανώδυνη ανάρρωση.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα e-medicals.gr και αναζητήστε ό,τι εξαρτήματα και ειδικά βοηθήματα χρειάζεστε για την ανακούφιση και την φροντίδα κάθε είδους ορθοπεδικών ή άλλων παθήσεων.

Leave a Reply