Ορέστης: Έτσι οι αστυνομικοί «έσπασαν» τον 35χρονο serial killer

0

Έσπασε στην ανάκριση και ομολόγησε κάθε φρικιαστική του πράξη ο 35χρονος «Ορέστης», ο serial killer ο οποίος έχει σοκάρει την Κύπρο και όχι μόνο με τις δολοφονίες που έχει διαπράξει.

Το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (25.04.2019) παραδέχθηκε ότι σκότωσε 7 πρόσωπα, 5 γυναίκες και δύο ανήλικα κορίτσια (οι οποίες είναι κόρες δύο εκ των θυμάτων).

Πως «έσπασε»
Πώς όμως ομολόγησε τα πάντα, ενώ το πρωί όταν οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου παραδεχόταν μόνο δύο φόνους και πιο συγκεκριμένα τις δολοφονίες της Mary Rose και της Arian Palanes;

Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές τα μέλη της Αστυνομίας με μεθοδικότητα και υποδειγματική μαεστρία οδήγησαν τον ύποπτο στην ομολογία.
Πιο συγκεκριμένα οι ανακριτές της Αστυνομίας αντίκρισαν έναν καταρρακωμένο «Ορέστη» μετά την ολοκλήρωση της σημερινής δικάσιμου.

Οι ανακριτές με μεθοδικό τρόπο οδήγησαν τον 35χρονο σε ανάκριση όπου εκεί παραδέχθηκε κάθε ειδεχθές του έγκλημα.

Η συνεχής διερεύνηση της υπόθεσης σε όλα τα επίπεδα, ο μεθοδικός τρόπος που χρησιμοποίησαν οι ανακριτές αλλά και η ψυχολογία του 35χρονου μετά την σημερινή δικάσιμο ήταν αυτά που οδήγησαν τελικά στην τελική ομολογία, αν και ο 35χρονος κρίνεται ως «μη εύκολος άνθρωπος», από τους αρμοδίους που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Βρέθηκε κι άλλο πτώμα
Νωρίτερα είχε βρεθεί το πτώμα μιας γυναίκας στο πεδίο βολής Ορούντας, μετά από δική του υπόδειξη.

Πλέον ο αριθμός των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου ανέρχεται στα επτά. Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για Μarry Rose και την 6χρονη κόρη της Sierra, tην Arian Palanas Lozano, την Mαρικάρ Βαλντέζ, μία γυναίκα από το Νεπάλ ή την Ινδία, και ακόμη μία γυναίκα και την κόρη της από τη Ρουμανία.

Έχουν παγώσει οι πληρωμές προς τον «Ορέστη»
Την ίδια ώρα σύμφωνα με πηγές έχουν παγώσει όλες οι πληρωμές του 35χρονου Λοχαγού από το κράτος και έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ώστε αυτός να μην έχει πρόσβαση στα διοικητικά καθήκοντα που είχε

πηγή:sigmalive.com, politis.com.cy, cyprustimes.com

Απάντηση