Οποιος έχει λύση για την Μπάρτσα τώρα αλλιώς μετά σιωπή (Άρθρο του Νότη Λέκκα)

0

lekkas

Της συγχώνευσης το κάγκελο γίνεται.

Plan Β Plan C κ δεν ξέρω τι γίνεται αλήθεια τώρα τόσοι μνηστήρες για την ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της Κορίνθου δεν έχω ματαδεί.

Όλοι θέλουν να την σώσουν μα ο καθείς με τους δικους του όρους.

Ολοι τάζουν λαγούς με πετραχήλια αλλά φως στο τούνελ πότε θα δούμε αλήθεια?

Γιατί ο καθείς θέλει να είναι μόνος του κ δεν κάνουν μια συμμαχία;Κινήσεις από μερικούς έχουν γίνει, άλλοι έχουν αναφερθεί κ ο φίλαθλος κόσμος της Μπάρτσας αναμένει τι θα γίνει στη γενική συνέλευση.

Πραγματικά όμως το μεγάλο ερώτημα η τωρινή διοίκηση μη μπορώντας να διαχειριστεί τίποτα πια μένοντας μόνη της, θα παραδώσει τα κλειδιά σε αυτούς που θέλουν κ μπορούν ή θα φερθεί εγωιστικά λόγω χρεών(;) που κανείς δεν ξέρει βασικά τι γίνεται κ με αυτά.

Υπάρχουν αδιαμφισβήτητα χρέη αλλά πόσα είναι τελικά; Πόσα μέλη με δικαίωμα ψήφου έχει η ομάδα; Πως γίνεσαι μέλος με δικαίωμα ψήφου; Όλα αυτά ελπίζω να απαντηθούν λίαν συντόμως.

Γιατί πρέπει να μπει μία τάξη στο σωματείο κ να μην είναι πια έρμαιο σε κάθε σχετικό-άσχετο που θέλει να έχει λόγο με τα λεφτά του άλλου. Αν θέλεις να είσαι μέλος κύριος κ να έχεις λόγο θα πρέπει να πλερώνεις.

Υ.Γ.1: Όσοι έχετε πλάνο για την Κόρινθο φέρτε το στην επικείμενη γενική συνέλευση για να το αναλύσετε μην πετάτε διαδικτυακές λύσεις δεν μετράνε πια

Υ.Γ.2: Και αν δεν το φέρετε μην αρχίζετε την κριτική γιατί η εποχή του φατούρου μπορεί να επανέλθει δυναμικά.

Leave a Reply