One Mark Show: Συνεχίζει την πτωτική πορεία το σόου, με νέο αρνητικό ρεκόρ στα νούμερα τηλεθέασης

0

onemarkshow_21-700x467

Αφόρητα βασανιστικές πρέπει να είναι οι Παρασκευές για τον Μάρκο Σεφερλή που βλέπει το σόου του να κατρακυλάει στους πίνακες τηλεθέασης και να σημειώνει τα χαμηλότερα νούμερα στην ώρα προβολής του σε σχέση με τα υπόλοιπα κανάλια.

Η τάση είχε φανεί, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, το οποίο σημείωσε χλιαρά νούμερα και το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε το κανάλι που του ανάθεσε την prime-time της Παρασκευής, αφού αν αναλογιστεί κανείς το κόστος που έχει το συγκεκριμένο  σόου σε σχέση με τα νούμερα που κάνει, το λες επιεικώς οικονομικά ασύμφορο.

Η πορεία του σόου από την πρεμιέρα μέχρι σήμερα, όχι μόνο δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση , αλλά όπως δείχνουν οι πίνακες τηλεθέασης βδομάδα με τη βδομάδα πέφτει και περισσότερο.

Συγκεκριμένα , την περασμένη Παρασκευή έκανε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 12,4%,και στο δυναμικό κοινό ο μέσος όρος ήταν 17,5%.,ενώ ό,τι έπαιξε απέναντί του κατάφερε να περάσει κατά πολύ τα νούμερα του Σεφερλή

Δεν είναι θέμα εμμονής ή κακής πρόθεσης προς το πρόσωπο του παρουσιαστή,αλλά όταν στο toratora.gr, είχαμε γράψει ότι το One Mark Show,δεν τραβάει, γιατί είναι παρωχημένο, παλιακό, κοινώς μια από τα ίδια θεωρηθήκαμε εμμονικοί και κακοπροαίρετοι.

Όμως  σε καμία περίπτωση, δε θα θέλαμε  να συμμετέχουμε  στη “συνωμοσία της σιωπής” όπως κάνουν άλλα Μέσα απέναντι σε ένα προϊόν που προφανώς βρέθηκε να μην ανταποκρίνεται σε αυτό που υποσχέθηκε.  Παρά τη προσπάθεια   του Μάρκου -με λαϊκές ατάκες και παρωχημένα σεξιστικά αστεία- να συγκινήσει το κοινό του, δε τα κατάφερε καθώς η επανάληψη των ίδιων gags,  (πόσες φορές θα κάνει τον Τραβόλτα σε μια σεζόν;) απλά κούρασαν ή μάλλον τσάκισαν τους τηλεθεατές..

Ο Σεφερλής, φέτος φαίνεται πως την «πάτησε» καθώς με την φόρα που πήρε τις πρώτες μέρες το Mega με Μια και τα υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης υπερτίμησε τις δυνάμεις, τις δυνατότητές του και το προϊόν του. Έτσι θέλησε να κάνει και το όνειρό του πραγματικότητα,δηλαδή να κάνει το βραδινό σόου, ωστόσο εκ του αποτελέσματος φάνηκε, ότι η φετινή υπερέκθεση του κούρασε το τηλεοπτικό κοινό.

Και λογικό είναι. Πέντε μέρες την εβδομάδα επί 3 ώρες καθημερινά, το βράδυ της Παρασκευής πάλι με 3ωρο σόου συν τις επαναλήψεις από το Δελφινάριο και όποιες άλλες θεατρικές δουλειές έχει κάνει στο παρελθόν που παρακολουθούμε συχνά πυκνά, πόσο να αντέξει και ο δόλιος ο τηλεθεατής…;

Και αυτό πλέον αποτυπώνεται ξεκάθαρα στους πίνακες τηλεθέασης από τα νούμερα που σημειώνει , όχι μόνο το σόου, αλλά και η πρωινή εκπομπή που το τελευταίο διάστημα μόλις και μετά βίας ξεπερνάει το 15% στο γενικό σύνολο.

Θεωρώ, πως ήταν λάθος του Μάρκου και μόνο κακό έκανε στην μέχρι τώρα πορεία του, το One Mark Show,καθώς η επιτυχημένη καριέρα του πάνω στο θεατρικό σανίδι δεν μεταφέρεται στη σκηνή του σόου του Mega και δεν αγγίζει τον τηλεθεατή , κάτι που θα έπρεπε και ο ίδιος να καταλάβει και να σταματήσει πριν τον σταματήσουν… τα μονοψήφια νούμερα.

Βέβαια όπως μαθαίνω, κάποιοι υποστηρικτές του λένε ότι αυτός και το κανάλι συζητάνε το ενδεχόμενο να τον αφήσουν να κάνει αυτό που  έκανε στο Δελφινάριο, ωστόσο είμαι επιφυλακτική σε αυτή την εκδοχή καθώς άλλο θέατρο και άλλο τηλεόραση. Στο θέατρο πας μια φορά το χρόνο,ενώ η τηλεόραση είναι καθημερινό Μέσο και η επανάληψη κουράζει. Άλλωστε ούτε ο Τσάρλι Τσάπλιν δε θα μπορούσε να γράφει νέο θεατρικό μια φορά την εβδομάδα…

toratora.gr

Leave a Reply