Ομιλία της “Ελλήνων Συνελευσης” στην Κόρινθο την τεταρτη

0

image

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Σύμφωνα με την Καποδιστριακή υποδιαίρεση σε κάθε ένα από τους 910 δήμους σε όλη την Ελλάδα, οι πολίτες του κάθε δήμου ενώνονται και ιδρύουν τα γραφεία Ελλήνων Συνέλευσις με τον διακριτικό τίτλο «Ε.ΣΥ.» ως πηγή εξουσίας και διεκδίκησης όλων των δικαιωμάτων και δικαίων τα οποία κληρονομικά μας ανήκουν.
Στους σκοπούς της συμπεριλαμβάνονται η προώθηση και υποστήριξη των προσφορών του Αρτέμη Σώρρα, για την εξάλειψη του Δημόσιου και Ιδιωτικού χρέους των Ελλήνων, η υποστήριξη του αιτήματος του λογιστικού ελέγχου του Δημοσίου χρέους, η καταγγελία όλων των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων και η απεμπλοκή μας από αυτά καθώς επίσης και από όλες τις παράνομες και αντισυνταγματικές κυβερνητικές πράξεις. Η απαίτηση με κάθε νόμιμο μέσον των δικαίων της πατρίδας μας, η επαναφορά του Ελληνικού Αξιακού Συστήματος σε όλους τους τομείς της Δημόσιας ζωής και κυρίως η συνένωση όλων των Κυρίαρχων Αυτοχθόνων Ιθαγενών Ελλήνων απανταχού της γαίας χωρίς κόμμα, χωρίς χρώμα, χωρίς δόγμα.
Οι αποκαλύψεις από τον Αρτέμη Σώρρα, του πλούτου που οι Έλληνες έχουμε στα ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ και που μέχρι σήμερα οι κυβερνώντες μας έκρυβαν και λυσσαλέα προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από το φως της ενημέρωσης , ανατρέπουν όλο το ψέμα που οι εκάστοστε κυβερνήσεις σκόπιμα φρόντισαν να μας τροφοδοτήσουν όλα αυτά τα χρόνια.
Η ΕΛΛΑΔΑ όντας Ιδρυτικό μέλος της παγκόσμιας τράπεζας ανασυγκρότησης και ανοικοδόμησης (συνθήκη bretton woods ΦΕΚ 315 /27.12.1945) έχει δικά της χρήματα (της τάξεως των Τρισεκατομμυρίων) τα οποία δολίως μας αποκρύπτονται.
Καλούμε όλους τους Έλληνες κυρίαρχους αυτόχθονες ιθαγενείς, με άλλα λόγια τους ιδιοκτήτες της χώρας μας, της μάνας μας, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ να έρθουν να ενημερωθούν. Γραφεία Ελλήνων Συνέλευσις σε όλο τον πλανήτη. Βρείτε το πλησιέστερο στην περιοχή σας και ενημερωθείτε. https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=z7pn2-L60I5U.knvoljIhypB4
Είναι ανάγκη ως Έλληνες πολίτες στους πολύ δύσκολους καιρούς που όλοι βιώνουμε να μας γίνει αντιληπτό ότι υπάρχει κυβέρνηση η οποία υποχρεούται να απαντήσει επί του θέματος η οποία σιωπά. 
ΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ, ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ, ΜΕΓΑΡΕΩΝ.

Απάντηση