Η Δομή της Τράπεζας Χρόνου του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής, σας προσκαλούν στην Ομάδα – Συζήτηση που διοργανώνουν με θέμα : «Η Γυναίκα του Σήμερα – Τεχνικές για την Ενίσχυση της Αυτοεκτίμησης», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, τη Δευτέρα 7 Μαρτίου και ώρα 6:00 μ.μ. στο κτίριο των μόνιμων κοινωνικών δομών για την άμεση αντιμετώπιση της φτώχειας στο Περιγιάλι Κορινθίας (Κροκιδά 62, έναντι Αγίας Σωτήρας). Εισηγήτρια θα είναι η Εθελόντρια Ψυχολόγος M.Sc. Δήμητρα Ρούκη.

image

Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην Ομάδα και να ανταλλάξετε απόψεις – βιώματα, όπως και να λάβετε χρήσιμες συμβουλές για την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, ώστε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις της καθημερινότητας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Αντί εισιτηρίου μπορείτε να συνεισφέρετε στη λειτουργία των Δομών με τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα μοιρασθούν στις άπορες οικογένειες της περιοχής, που υποστηρίζονται από τις Κοινωνικές Δομές για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας.
Τη λειτουργία των Δομών στηρίζουν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας», που χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους και το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.