Ολοκληρωθηκε το πρόγραμμα ομιλιών της 2ης εβδομάδας δράσεων του προγράμματος Corinth Living Streets – “Dream, Schedule and Enjoy the Experience”.

0

Το βράδυ του Σαββατου, στην πλατεία Φλοίσβου στο τέρμα της Κολοκοτρώνη, πλούσιο ήταν το πρόγραμμα του Living Streets με τρεις ενδιαφέρουσες ομιλίες.

Την αρχή έκανε ο κ. Καλλίρης διευθυντής δασών που μίλησε για τις πυρκαγιες.

Ακολούθησαν δύο ακόμα ομιλίες με θέμα την κλιματική κρίση.

▶ Η συμμετοχή του κοινού σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.
«Το Living Streets είναι μέρος της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας για το Κλίμα (EUKI) του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Υπουργείου Περιβάλλοντος, Προστασίας της Φύσης και Πυρηνικής Ασφάλειας(BMU).» [«Living Streets is part of the European Climate Initiative (EUKI) of the German Federal Ministry for the Environment, Nature Conservation and Nuclear Safety (BMU)»]

▶Την υλοποίηση του Living Streets έχουν αναλάβει η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ στην Ελλάδα, το Δίκτυο Terra Hub στην Κροατία και το Δίκτυο OesteSustentável στην Πορτογαλία.

▶Για τη διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων έχουν ληφθεί τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία COVID-19. Συντονιστής του έργου είναι το Ευρωπαϊκό Δίκτυο «Energy Cities», το οποίο αποτελεί και επικεφαλής του Γραφείου του Συμφώνου των Δημάρχων.

#Corinth_Living_Streets #Municipality_of_Corinth #EUKI #Sustainable_City #environmental_protection #beat_climate_change #beat_pollution #green_cities #environment #walking #cycling #run #Energy_Cities #Europe #Covenant_of_Mayors #climate_and_local_energy #dream #schedule #enjoy_the_experience #citizen_engagement #BMU #Living_Streets #prosperity #quality_of_life #fitness #healthy_living #public_health #humankind #nature #culture #Corinth #Korinthia #Peloponnese #Hellas

Απάντηση