Ολη η υφήλιος είναι ηλίθια στο ραδιόφωνο και τη μουσική και είμαστε εμείς οι έξυπνοι

0
Δύο είναι τα ονόματα που απασχολούν την παγκόσμια μουσική κοινότητα τις τελευταίες ημέρες: η Taylor Swift και ο Kendrick Lamar. Άντε τρία αν προσθέσουμε και, σε πιο περιορισμένο επίπεδο, τους Queens Of The Stone Age.
Taylor Swift έβγαλε την Παρασκευή το καινούργιο της τραγούδι «Look What You Made Me Do» και έγινε χαμός. Βάρεσε ρεκόρ στο Spotify, πάει κατευθείαν για Νο 1 στα τσαρτ, βγήκε πρώτο κομμάτι από την επομένη ήδη στο radio airplay ολόκληρης της Αμερικής.
Για τον Kendrick Lamar τα νεότερα έχουν να κάνουν με τα έξι βραβεία που πήρε από το αμερικάνικο MTV την Κυριακή βράδυ. Αλλά το θέμα είναι πως έχει κυκλοφορήσει το καλύτερο άλμπουμ για το 2017 και ας απομένουν κάμποσοι μήνες μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Οσο για τους Queens Of The Stone Age, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα (για την Ελλάδα): δεν μπορούμε να σκεφτούμε ραδιόφωνο που θα τους έπαιζε! Για τους ροκ ραδιοσταθμούς ούτε λόγος φυσικά.
Το «Look What You Made Me Do» λοιπόν που σαρώνει παγκοσμίως (περισσότερα από 50 εκατομμύρια views στο YouTube μόνο) απουσιάζει από το ελληνικό ραδιόφωνο! Το έπαιξαν ο Γιάννης Πετρίδης στο Πρώτο Πρόγραμμα, ο Music 89.2, ο ΣΚΑΪ 100.3 κάποια στιγμή και 3-4 ραδιόφωνα στην επαρχία όπως βλέπουμε στο Media Inspector.
Το τραγούδι για το οποίο μιλούν όλοι σε όλο τον κόσμο, είτε τους αρέσει είτε όχι, δεν παίζεται καν στο ελληνικό ραδιόφωνο. Δεν ξέρω αν έχουμε δίκιο εμείς τελικά και άδικο όλος ο υπόλοιπος κόσμος, τι να σας πω, μπορεί να συμβαίνει και αυτό…
nJoy team

Απάντηση