Οι τρόποι με τους οποίους θα μεταμορφώσετε το μπάνιο σας

0

Ανεξάρτητα από το μέγεθος που έχει το μπάνιο σας, σίγουρα όλοι επιθυμείτε να είναι ένας όμορφος χώρος στον οποίο θα νιώθετε ωραία. Ακόμα και αν αυτό είναι παλιό, υπάρχουν πολλοί τρόποι ώστε να το ανανεώσετε και να του δώσετε μία τελείως καινούρια -και γιατί όχι;- μοντέρνα εικόνα, χωρίς απαραίτητα να προβείτε σε μία ανακαίνιση μπάνιου. Για αυτό και θα δούμε όλους τους τρόπους με τους οποίους θα το πετύχετε αυτό, κάνοντας κάποιες μικρές αλλαγές. 

Ο φωτισμός του μπάνιου σας παίζει σημαντικό ρόλο για την εικόνα του και αποτελεί το πρώτο πράγμα που προσέχετε μόλις μπαίνετε μέσα σε αυτό. Για αυτό και δώστε ιδιαίτερη σημασία στο φωτισμό του, τοποθετώντας τα φωτιστικά σας δίπλα στον καθρέπτη του μπάνιου σας και όχι πάνω από αυτόν. Αυτά μπορεί να είναι επιτοίχια ή κρεμαστά. Ακόμα, εάν επιθυμείτε ακόμα πιο έντονο φωτισμό, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα φωτιστικό και στο ταβάνι του μπάνιου σας. 

Ο καθρέπτης σας είναι επίσης καθοριστικός για τη συνολική εικόνα του μπάνιου σας. Για αυτό και αφαιρέστε αυτόν που έχετε ήδη και τοποθετήστε έναν πιο ιδιαίτερο καθρέπτη, ο οποίος είτε θα είναι παλιός και αναπαλαιωμένος είτε πιο καινούριος σε ένα μοντέρνο σχέδιο της επιλογής σας. 

Δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες του μπάνιου σας, όπως στα πόμολα των ντουλαπιών του και στα χερούλια για τις πετσέτες, σίγουρα θα αναβαθμίσετε την εικόνα του πολύ. Τοποθετώντας λοιπόν τις λεπτομέρειες αυτές σε χρυσό ή ένα άλλο ιδιαίτερο χρώμα, σίγουρα θα αναβαθμίσετε πολύ το μπάνιο σας, μεταμορφώνοντάς το σε ένα πολύ στιλάτο και πολυτελές δωμάτιο. 

Συνεχίζοντας, εάν το budget σας το επιτρέπει, θα προτείνουμε να αλλάξετε και τον νιπτήρα του μπάνιου σας. Εάν έχετε επαρκή χώρο, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν με ντουλάπια από κάτω, ενώ στην περίπτωση όπου ο χώρος σας δε σας το επιτρέπει, προμηθευτείτε ένα νιπτήρα χωρίς ντουλάπια για στυλ στο maximum. Οι μίνιμαλ γραμμές σίγουρα θα αναδείξουν το μπάνιο σας στο πιο στιλάτο δωμάτιο του σπιτιού σας. 

Ένα vintage ξύλινο τραπεζάκι ή ένα πιο καινούριο το οποίο θα έχετε επεξεργαστεί ώστε να μοιάζει αναπαλαιωμένο είναι μία πρόταση η οποία θα δώσει ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ στο μπάνιο σας. Εφόσον λοιπόν ο χώρος σας είναι επαρκής, τοποθετήστε ένα τέτοιο τραπεζάκι, στο οποίο θα τοποθετήσετε τις πετσέτες σας ή ορισμένα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε συχνά στο μπάνιο. 

Εάν το μπάνιο σας είναι μικρό και νιώθετε ότι δεν έχει χαρακτήρα, σίγουρα υπάρχουν λύσεις. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να το αναδείξετε βάφοντας τον ένα τοίχο του σε ένα έντονο χρώμα ή τοποθετώντας μία ταπετσαρία. Ακόμα, με μερικά φρέσκα λουλούδια ή αγαπημένα σας διακοσμητικά αντικείμενα σίγουρα θα το μεταμορφώσετε. Θα πρέπει να έχετε υπόψη ότι τα χρώματα πρόκειται να σας βοηθήσουν να κάνετε το χώρο σας αυτό πολύ πιο ενδιαφέρον. Παράλληλα, έχετε στη διάθεσή σας πολλά prints ώστε να τον επενδύσετε με αυτά και να τον μεταμορφώσετε.

Απάντηση