Home Επικαιρότητα Οι πολίτες σχολιάζουν: Λουτρά Ωραίας Ελένης: Ο ορισμός της προχειρότητας και της...

Οι πολίτες σχολιάζουν: Λουτρά Ωραίας Ελένης: Ο ορισμός της προχειρότητας και της κακοδιαχείρισης

0

Ποστ του Αν. Τσολάκη

Πριν μόλις δύο μήνες στρώθηκε ολοκαίνουργια άσφαλτος στον κεντρικό δρόμο των Λουτρών Ωραίας Ελένης, με χρήματα που πλήρωσαν οι πολίτες. Σήμερα, το ίδιο αυτό έργο καταστρέφεται, καθώς συνεργεία σκάβουν τον πρόσφατα ασφαλτοστρωμένο δρόμο για να περάσουν δίκτυο αποχέτευσης.
Το εύλογο ερώτημα είναι απλό: Δεν γνώριζαν ότι θα γίνουν έργα αποχέτευσης; Αν το γνώριζαν, γιατί ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος πριν ολοκληρωθούν τα υπόγεια δίκτυα; Και αν δεν το γνώριζαν, τότε μιλάμε για πλήρη έλλειψη συντονισμού μεταξύ των αρμόδιων υπηρεσιών.
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Ένας δρόμος που παραδόθηκε πρόσφατα ως «καινούργιος» ξηλώνεται ξανά, προκαλώντας ταλαιπωρία στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής, ειδικά μέσα στην τουριστική περίοδο. Το αποτέλεσμα είναι διπλή δαπάνη, περιττή αναστάτωση και η εύλογη αγανάκτηση των πολιτών που βλέπουν τα χρήματά τους να σπαταλώνται.
Οι κάτοικοι των Λουτρών Ωραίας Ελένης δεν ζητούν τίποτα περισσότερο από το αυτονόητο: σωστό προγραμματισμό, υπευθυνότητα και σεβασμό στα δημόσια χρήματα. Γιατί τα έργα πρέπει να γίνονται με σειρά και λογική, όχι να πληρώνουμε δύο φορές για τον ίδιο δρόμο.

ΛουτράΩραίαςΕλένης #Κορινθία #ΔημόσιαΈργα #ΣπατάληΔημοσίουΧρήματος #Ασφαλτόστρωση #Αποχέτευση #Κακοδιαχείριση

NO COMMENTS

Leave a ReplyCancel reply

Discover more from eKorinthos

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Exit mobile version