Οι πιο σέξι Ελληνίδες από τον Πέτρο Κωστόπουλο

0

oi-pio-sexy-ellinides-1-700x700

Όχι, δα. Όχι και ταπεινή άποψη. Και βέβαια δεν είναι μόνο δική μου. Είχα κάνει τις προάλλες για τις 11 πιο σέξι γυναίκες παγκόσμιας κλάσης, αλλά για να μην είμαστε και ξενομανείς, συνειδητοποίησα ότι έχουμε Ελληνίδες που θα μπορούσαν να σταθούν επαρκώς και έξω. Κάποιες το κατάφεραν, κάποιες άλλες όχι.

Τις πιο σέξι Ελληνίδες θα σας τις παρουσιάσω σε δύο μέρη καθότι είναι τουλάχιστον 15 και αυτό γιατί πάντα σκέφτομαι ότι έχω αφήσει κάτι πολύ δυνατό στην απ΄έξω. Σήμερα θα δούμε τις μισές και θα υπάρξει και μέρος 2ο.

Να κάνω εδώ βέβαια έναν διαχωρισμό; μιλάμε για τις πιο σέξι Ελληνίδες και όχι απλώς τις πιο ωραίες. Κάποια από τη λίστα μπορεί να είναι λιγότερο ωραία από άλλη, αλλά της ρίχνει στο κεφάλι ως προς το sex appeal.

Φυσικά ο καθένας έχει τα γούστα του και αυτές που επέλεξα ανήκουν και στα δικά μου γούστα. Αλλά όχι μόνο. Κάθε μία καλύπτει κι από μία διαφορετική προτίμηση. Άλλοι γουστάρουν τις μελαχρινές, άλλοι τις ξανθές. Άλλοι τις καμπύλες, άλλοι τις πιο φινετσάτες και λεπτές. Άλλοι θέλουν οπίσθια, άλλοι στήθος. Η λίστα τα έχει όλα.

Όλες τους έκαναν μια βόλτα από τα περιοδικά μου. Nitro και Maxim είχαν τη μερίδα του λέοντος και απ΄ότι έδειξε και το τελικό ταμείο η επιλογή τους σε αυτή τη λίστα δεν είναι υποκειμενική. Όλες τους είχαν τρομερή απήχηση, τα τεύχη με αυτές ξεπουλούσαν, άρα δεν μιλάμε για την ταπεινή μου άποψη, αλλά για μια καθολική αποδοχή τους. Με χρονικό όριο φυσικά τα τελευταία 20 χρόνια (χοντρικά από το 1995 κι έπειτα), μιας και πιο πριν τα σώματα και οι προτιμήσεις ήταν αλλιώς. Απολαύστε υπεύθυνα!

Leave a Reply