Οι πιο γευστικές σκυλοτροφές για τον τετράποδο φίλο σου

0

Ο σκυλάκος σου, όπως κι εσύ, έχει ανάγκη από μία ισορροπημένη διατροφή, ώστε να είναι υγιής και δραστήριος.

Φρόντισε την υγιή ανάπτυξη του σκύλου σου επιλέγοντας αξιόπιστες σκυλοτροφές από τα καλύτερα brands της αγοράς, που θα βρεις στο αγαπημένο online pet shop με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που δεν είναι άλλο από το tuko.gr.

 

Ξηρά τροφή: Ο ΄΄βασιλιάς΄΄ των τροφών για σκύλους

 

Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή ξεκινάει από τα πρώτα χρόνια, γι’ αυτό, αν απέκτησες πρόσφατα κουταβάκι, είναι καλό να επιλέξεις ξηρά τροφή. 

Μία ξηρά τροφή, επιλεγμένη πάντα σύμφωνα με την ηλικία, τα ακριβή κιλά και φυσικά τη ράτσα του σκύλου σου, του εξασφαλίζει υγιή ανάπτυξη.

Με τις σωστές τροφές σκύλων, παρέχεται στα κατοικίδιά σου το ασβέστιο, οι απαραίτητες βιταμίνες και όλα τα θρεπτικά συστατικά, που χρειάζονται. 

Χτίζουν έτσι δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα, γερά κόκκαλα και αρθρώσεις, ενώ η υγιεινή των δοντιών τους είναι εξασφαλισμένη. Επιπλέον, το δέρμα και το τρίχωμά τους διατηρούνται σε άψογη κατάσταση.

Επίλεξε ξηρά τροφή για κουταβάκια και σκυλάκια μικρότερων ηλικιών, αλλά και για ενήλικους σκύλους, αν θέλεις να διατηρήσεις το βάρος τους και τη διατροφή τους ισορροπημένα

Βρες σήμερα εδώ την κατάλληλη ξηρά τροφή για τον σκυλάκο σου.

 

Υγρή τροφή, λιχουδιές και κόκκαλα που θα ξετρελάνουν τους τετράποδους φίλους σου

 

Ποιος σκυλάκος μπορεί να αντισταθεί σε μία γευστική και ζουμερή κονσέρβα; Η υγρή τροφή για σκύλους είναι ουσιαστικά μία εναλλακτική λύση για την καθημερινή διατροφή του σκύλου.

Η κονσέρβα μπορεί να αντικαταστήσει ή να συμπληρώσει την ξηρά τροφή, καθώς αποτελεί πλήρη και ισορροπημένη τροφή. Η υφή της είναι τέτοια που ανταποκρίνεται στη φύση του σκύλου, ενώ μπορείς να βρεις υγρή τροφή για σκυλάκους με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα.

Με απίστευτες επιλογές στα υλικά και τους συνδυασμούς, οι κονσέρβες που θα βρεις από τα πιο αγαπημένα brands  είναι σίγουρο πως θα κερδίσουν αμέσως τον σκύλο σου.

Όσο αυστηρή και αν είναι η διατροφή του σκύλου σου, σίγουρα μία φορά στο τόσο αξίζει και μία λαχταριστή λιχουδιά!

Μία λιχουδιά, ένα μπισκότο ή σνακ χρησιμοποιείται συνήθως ως επιβράβευση κατά την εκπαίδευση του τετράποδου φίλου σου, αλλά όχι μόνο.

Τα κόκκαλα για σκύλους είναι επίσης μία εξαιρετική λιχουδιά, που συγχρόνως είναι ιδανικά για τη διατήρηση της στοματικής υγιεινής και της υγιεινής των δοντιών, γι’ αυτό είναι απαραίτητα στην καθημερινότητα

 

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες του σκυλάκου σου, στο tuko.gr θα βρεις τροφές για όλα τα ηλικιακά και αναπτυξιακά στάδια του φιλαράκου σου!

Απάντηση